3 d'Agost de 2012. 15:14h.

29 comentaris

4888 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

La Corpo prepara un ERO

Un document amb les hitpotètiques indemnitzacions es filtra "per error"

Eugeni Sallent, en una entrevista a TV3
Eugeni Sallent, en una entrevista a TV3
Eugeni Sallent, en una entrevista a TV3

Treballadors de TV3 i de Catalunya Ràdio han rebut al seu correu electrònic un document amb el nom i condicions de treball, salaris i hipotètiques indemnitzacions en el cas que la CCMA decideixi fer un ERO o acomiadaments en ambdós mitjans d'acord amb la darrera reforma laboral, segons han confirmat fonts del comitè d'empresa. L'empresa ha al·legat que ha estat "un error".

El portaveu d’ERC a la comissió de control de la CCMA, Carmel Mòdol, ha considerat "un greu despropòsit que hagi vist la llum un document". "Aquestes dades fan presumir un possible ERO, una informació que s’ha demanat manta vegades a la comissió de control i que sempre ha estat desmentida", ha afegit.

Mòdol ha lamentat que una informació que ha estat sol·licitada de forma correcta i formal hagi vist la llum, en la seva opinió, "de manera "vergonyosa" tot exposant-la als treballadors de la corporació.

El pla preveu també el tancament d’ICat -l'antiga Catalunya Cultura- que seria derivada només a emissions via Internet. El diputat d’ERC considera que "és un greu error eliminar emissores que contribueixen a la projecció de la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra música. Aquesta decisió si es pren finalment no respondrà a cap criteri que es justifiqui pel seu cost econòmic i només servirà als interessos d’algun competidor privat de Catalunya Ràdio" en al·lusió al Grup Godó.

De la mateixa manera Mòdol ha expressat la "rotunda oposició d’ERC a la reducció de canals de TV3 que no respondria a cap criteri de costos sinó a un tipus d’estratègia diferent, la d’erosionar i empetitir la Corporació".

Per la seva banda, el Comitè d'Empresa de Catalunya Ràdio, mitjançant un comunicat, "exigeix saber si aquesta filtració ha estat un error i, si és aquest el cas, exigim responsabilitats per la filtració de dades privades".

"En cas que no hagi estat un error, i hagi estat una intromissió externa al correu intern com se’ns ha explicat, exigim saber què ha passat i amb quina intenció s’ha filtrat aquesta informació. El comitè de Catalunya Ràdio presentarà una denúncia a Inspecció de Treball per demanar responsabilitats", s'afegeix.
 
També afirmen que "en aquest document s’evidencia que hi ha complements que no estan recollits en el nostre conveni col·lectiu i, una vegada més, exigim que tots els conceptes retributius estiguin recollits i regulats pel conveni".
 
El comitè d’empresa de Catalunya Ràdio "no està disposat a tolerar pràctiques salarials al marge de la negociació col·lectiva, i encara menys en un context de retallades com el que estem patint en els últims mesos".

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://goo.gl/GkTZyP

29 comentaris

#21 Ferran, Barcelona. 05/08/2012 - 22:07

 

Valorar

Positiu Negatiu

La meva dona treballa a Tv3, guanya 1800 euros i he de sentir com amics meus em diuen que, home, si la fan fora els hi sabrà molt de greu, però que és el que necessita el país. Per cert, a mi el govern dels millors ja m'ha despatxat com a professor.

2

. .

#20 Cristina, Barcelona. 05/08/2012 - 10:20

 

Valorar

Positiu Negatiu

La majoria dels comentaris em fan vomitar. Perquè aquesta rabia contra els treballadors de tv3?que us han fet? son treballadors com qualsevol altre. I encara que els despatxessin a tots, ni un euro tornaria a la sanitat i l'educació.No ho veieu?Volen que ens matem entre nosaltres per les engrunes

1

. .
 
 

#20.2 Ferran, Barcelona. 05/08/2012 - 22:21

Valorar

Positiu Negatiu

2

. .

Lluïsa, per si mai et van ensenyar a fer mitjanes, que sàpigues que per aquesta regla de 3, fins i tot la caixera del Carrefúl tindria un sou que a tu et semblaria del tot inacceptable

 

#20.1 Lluïsa, Barcelona. 05/08/2012 - 12:28

Valorar

Positiu Negatiu

0

. .

Què vols dir, Cristina, que els de la TV3 contínuaríeu cobrant sense treballar, vull dir treballant encara menys del què ho feu ara?... ah, és clar, tens raó, m'havia oblidat de les "vostres" productores privades, que també les paguem nosaltres, a més dels 63.000 euros de cost salarial de mitjana.

#18 Jon, LLEIDA. 03/08/2012 - 21:50

 

Valorar

Positiu Negatiu

Vinga, PPeros i Ciudadanos, deixeu anar tot el vostre verí

-3

. .
 
 

#18.2 Vinc, de Lleida. 05/08/2012 - 12:25

Valorar

Positiu Negatiu

1

. .

no facis faltes, John,
es diuen PPeros i CiUdadanos.

#17 Eudald, Ripoll. 03/08/2012 - 21:03

 

Valorar

Positiu Negatiu

TV3 = Casta parasitària, sangoneres.

16

. .

#16 spanish, Madrid. 03/08/2012 - 21:02

 

Valorar

Positiu Negatiu

UN ERO ? Y PORQUE NO UN CIERRO DEFINITIVO

4

. .
 
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Comunicació - La Corpo prepara un ERO

Compromès amb l'ètica periodística Gas Natural Fenosa


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya