2 d'Agost de 2012. 09:18h.

27 comentaris

4389 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

TV3 tampoc no paga

Ha ajornat els pagaments als proveïdors per falta del liquiditat

Eugeni Sallent, en una foto d'arxiu
Eugeni Sallent, en una foto d'arxiu
Eugeni Sallent, en una foto d'arxiu

TV3 ha informat els seus proveïdors que no pot fer front al pagament dels seus serveis i factures corresponents als mesos de juliol i agost per falta de liquiditat, segons informa El Mundo. Aquest cas se suma al del Departament de Benestar Social i Família, que a principi de setmana va anunciar que que no podia pagar les nòmines del mes de juliol als treballadors de les entitats socials.

Segons una carta a què ha tingut accés el diari de Pedro J. Ramírez, TV3 -amb un pressupost de de 213 milions d'euros- es compromet a solucionar el problema "quan la disponibilitat de tresoreria ens ho permeti". La missiva, signada pel director econòmic i financer de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Joan Bosch Rovira, s'escuda en "els recents problemes de tresoreria de la Generalitat, la CCMA i les seves empreses filials".

Una situació que els ha deixat sense la liquiditat "necessària per assumir -com sempre hem fet- tots els nostres compromisos de pagament previstos", de manera que es veuen "obligats a endarrerir el pagament dels nostres proveïdors durant els mesos de juliol i agost".

Un portaveu de TV3 ha indicat que la mesura afectarà l'abonament de factures per la compra de tot tipus de material destinat a les "activitats diàries" de la cadena, així com a problemes informàtics, reparacions elèctriques a més de petites produccions audiovisuals que requereixen els set canals que té en actiu l'ens per al seu bon funcionament.

Finalment, el representant de la televisió pública afegeix que el deute exclou a les productores externes que compten amb contractes de servei individualitzats i que són responsables del 25% del contingut total de la programació.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://goo.gl/QdIvCk

27 comentaris

#20 periku, bcn. 03/08/2012 - 10:52

 

Valorar

Positiu Negatiu

Per mi ja poden tencar TVbarça, perdó, TV3 ara mateix. TV pública pagada per tots, sectària, parcial i manipuladora a més no poder. El tractament dels esports i la submissió repugnant al Bar$a només és una mostra

1

. .

#19 guillem, bcn. 03/08/2012 - 10:20

 

Valorar

Positiu Negatiu

I si no hi ha diners per a TV3, menys encara n'hi ha d'haver per subvencionar en Godó.

3

. .
 
 

#19.1 Cristina, FORA. 04/08/2012 - 01:20

Valorar

Positiu Negatiu

-

. .

i hem de mantenir tants canals de TV3???? Abans nomes teniem tv3 i el 33 i fora.... ni 324 ni 3tv ni tanta tonteria

#18 guillem, bcn. 03/08/2012 - 10:18

 

Valorar

Positiu Negatiu

a comportar-vos com a tal, no com a regió acomplexada que necessita marcar paquet. On són el seny, l'austeritat, l'estalvi, la discreció, el no estirar més el braç que la màniga! Més exportacions i menys TV3, més pimes i menys empreses públiques

1

. .

#17 guillem, bcn. 03/08/2012 - 10:14

 

Valorar

Positiu Negatiu

Cal posar a règim estricte ja a la Corpo: masa canals, massa recursos públics necessaris per a coses més importants (sanitat, educació, serveis social, obra pública...) Un país seriós que aspira a ser un estat en el món no es pot permetre aquest dispendi. Si voleu la independència comenceu a...

1

. .

#16 spanish, Madrid. 03/08/2012 - 09:22

 

Valorar

Positiu Negatiu

closed

2

. .
 
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Comunicació - TV3 tampoc no paga

Compromès amb l'ètica periodística Gas Natural Fenosa


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya