7 de Setembre de 2012. 12:27h.

9 comentaris

5907 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Un consultor de comunicació té registrat el domini Barcelona World

Miquel Martín i Garmisans va ser cap de premsa de Puigcercós a Madrid

Miquel Martin
Miquel Martin
Miquel Martin

El domini Barcelona World, el nom que rep el nou projecte alternatiu a Eurovegas, està registrat pel consultor de comunicació Miquel Martií i Garmisans. Es dóna la circumstància, tanmateix, que és una persona propera a ERC. El periodista, en efecte, havia estat cap de premsa de Joan Puigercós a Madrid en la primera legislatura d'aquest.

Posteriorment es va passar al sector privat i també va estar vinculat al diari electrònic Directe -un dels projectes digitals que va impulsar ERC quan governava- el qual ha canviat de mans recentment. El darrer director del diari va ser Joan Puig, l'exiputat d'Esquerra al Congrés.

Martín ho ha justificat perquè "és una pràctica habitual en la consultoria de comunicació el fet de registrar dominis per a projectes existents i per a futurs. En tenim d'indústria automobílistica, farmacèutica i de futurs portals de serveis a través d'Internet". "De vegades -ha insisit- es registra més d'un nom perquè encara no s'ha decidit el naming final".

"Com a consultor de comunicació, una de les meves tasques és donar suport en la construcció de marca als clients que ho necessitin. Un dels encàrrecs que en els darrers mesos estem gestionant és la d'una companyia dedicada al suport a l'exportació i la importació sobretot amb el sud-est asiàtic", ha afegit

"Van sorgir alguns dels noms possibles per la companyia -ha continuat- i un d'ells era BarcelonaWorld pel potencial de coneixement que té la marca. És per això que està registrat. Òbviament, en el brainstorming que vam fer no teníem ni idea de l'existència d'aquest projecte que s'ha presentat avui ni que se li assignaria aquest nom. I tampoc tenim registrats el ni el .com ni el .es".

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://goo.gl/vOfwuy

9 comentaris

#7 Àcrata, Badalona. 07/09/2012 - 21:21

 

Valorar

Positiu Negatiu

Per a treballar a qualsevol feina sense qualificació, et demanen estudis, experiència, referències, psicotècnics... Però, entre tota aquesta tropa de polítics i alts càrrecs, ningú ha tingut dos dits de front com per pensar que els robarien el domini d'Internet si no s'avançaven a registrar-lo ells.

6

. .

#6 Miquel Martín i Gamisans, Barcelona. 07/09/2012 - 19:57

 

Valorar

Positiu Negatiu

El que s'explica en el text de la notícia és un procediment habitual de registrar dominis. Alguns no s'arriben a fer servir mai o són complementaris. En el text parla (últim paràgraf) de "està registrat" en cap cas de "es va registrar". Com explico en l'anterior comentari.

4

. .
 
 

#6.1 Antonio, san jose. 08/09/2012 - 09:36

Valorar

Positiu Negatiu

-5

. .

Gamisans o Ga-r-misans con r ???? aver si te lees mejor el nombre antes....

#5 Miquel Martín i Gamisans, BCN. 07/09/2012 - 19:55

 

Valorar

Positiu Negatiu

Per a que no hi hagi equívocs: és clar que s'ha registrat avui. Quan s'ha fet públic el nom i hem vist que coincidia amb un dels que el nostre client podia sol·licitar, hem anat a registrar-lo per preservar els nostres interessos. Tenim logotips, factures i web beta de fa mesos amb aquest nom.

4

. .

#4 Fran, Barcelona. 07/09/2012 - 19:43

 

Valorar

Positiu Negatiu

Esta mintiendo, lo registro hoy.
http://whois.domaintools.com/barcelonaworld.cat

0

. .

#3 Fran, Barcelona. 07/09/2012 - 19:43

 

Valorar

Positiu Negatiu

El dominio lo registro hoy, esta mintiendo. http://whois.domaintools.com/barcelonaworld.cat

0

. .
 
InicioAnterior
1
SiguienteFinal
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Comunicació - Un consultor de comunicació té registrat el domini Barcelona World

Compromès amb l'ètica periodística Gas Natural Fenosa


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya