Publicitat
Comunicació · 3 de Febrer de 2011. 12:14h.

Telecinco i TVE tallen part de l''adéu' de Cantó a la seva filla

L'actor parlava de la seva activitat professional en el comunicat

Telecinco i TVE van eliminar part del vídeo i del comunicat que l'actor Toni Cantó va llegir després de la mort de la seva filla, que va morir el passat cap de setmana -juntament amb el nebot de Xavier Trias- després de ser envestit el seu vehicle per un altre que circulava en direcció contrària i el conductor del qual va donar positiu en la taxa d'alcoholèmia.

Segons informa La Voz Libre, "les emissores van decidir ometre aquesta part del vídeo per considerar-la publicitària i només van reproduir els paràgrafs en què l'actor sí que fa referència directa a la mort de la seva filla Carlota".

La part descartada diu així: "En el teatre, amb la funció 'Razas', seguiré recorrent Espanya parlant de la injustícia i dels prejudicis. Amb la sèrie 'La vida loca' [que s'emetrà a Telecinco] intentaré tornar aviat, a base d'alegria, tot l'afecte que he rebut aquests dies".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 jaume, bcn, 05/02/2011 - 10:40

S'ha fet publi en el comunicat de la mort de la seva filla? Qué fort !!!

#17 anna, bcb, 05/02/2011 - 10:38

És ben trist que es faci publicitat a costa de la pobra criatura que va negar quan va nèixer que fos seva i el van a haver de portar a judici per qué la reconegués com a filla. Ara fa servir la desgràcia per fer-se propaganda i que el vagin a veure pel morbo. Repugnant.

#16 toni, Xàtiva, 04/02/2011 - 13:29

Aquest no encapçalava una manifestació contra el català????

#15 Carme, Torelló, 03/02/2011 - 23:54

Ara potser està molt entristit, però a aquesta noia que ha mort no la va reconèixer com a filla ni abans del naixement ni després del naixement. I quan era petita no volia ni veure-la i negava que fos filla seva. Va ser un jutge que va obligar-lo a reconèixer-la com a filla.

#14 Rosa, Tarragona, 03/02/2011 - 21:00

Anims Toni!
una forta abraçada de tots els que t'admirem i estimem.!