Publicitat
Comunicació · 2 de Setembre de 2017. 19:09h.

Un subdirector d'El Mundo retreu a Trapero el seu "cognom xarnego"

"Només va intentar desmentir que l'heroi de Cambrils hagués servit a la molt espanyola Legió"

 Un subdirector d'El Mundo retreu a Trapero el seu "cognom xarnego"

El subdirector d'El Mundo, Francisco Pascual, en un article d'opinió, retreu al Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, el seu "cognom xarnego". Pascual diu que després dels atemptats "a la Generalitat no se li va escapar l'oportunitat de convertir la commoció en reivindicació i va posar l'aplom i la capacitat comunicativa del major Trapero al capdavant de la causa".

"Trapero no és el cap dels Mossos, és un subordinat de Pere Soler, algú que va declarar que ‘els espanyols fan pena' i del qual ningú sap si segueix amb vida. Quedava millor el to pausat de l'oficial amb cognom xarnego per proclamar que, igual que el seu Policia, el poble català era ja autosuficient", indica.

"L'operació d'imatge va ser eficaç. Amb un terrorista encara solt, Trapero va aparèixer vestit d'uniforme a la llotja del FC Barcelona, ??'l'exèrcit desarmat de Catalunya', segons definició de Montalbán", afegeix.

"Aquests dies alguns mitjans van publicar coses que després van resultar falses, com la identitat del conductor de la furgoneta assassina. Però Trapero només va intentar desmentir que l'heroi de Cambrils hagués servit a la molt espanyola Legió, no s’anés a fotre el relat", destaca.

"Els Mossos no tenen culpa de l'atemptat. Ha estat lloada la seva capacitat de reacció i la seva transparència. Però, com a dipositaris del monopoli de la força, la seva actuació ha d’escrutar-se perquè han estat assassinats ciutadans indefensos".

"Passa en totes les democràcies liberals davant fets similars. A Catalunya això no s'entén. Gràcies a la propaganda de la Generalitat, qualsevol dubte sobre la seva tasca s’encaixa com un atac a un 'Procés' de què Trapero és el gran agent", conclou.

22 Comentaris

Publicitat
#17 Jesús, Murcia, 04/09/2017 - 15:25

Los q tienen la calumnia como instrumento de propaganda diario al final se creen sus propios embustes. Pues no, señores de El Mundo, ser independentista no es sinónimo de ser fascista ni totalitario ni odiar a lo español, así que sí, señores de El Mundo, se puede ser independentista y tener apellidos castellanos, japoneses o birmanos.

#16 vip, bcn, 04/09/2017 - 11:46

Què es pot esperar de la premsa-groga?

#15 Eugenio el Gran, Up & Down, 03/09/2017 - 14:52

Deberia catalanizar el cognom, como ha hecho Miki Moto De Calsada a Calcada. Dar ejemplo.
El seria el DRAPAIRE en vez del Trapero, dels Mossos en vez de los Mozzos.
Drapaire o no drapaire, tiene el CUL AL AIRE despues de mentir y mentir con relacion a los terribles atentados.

#14 Rodejet, Barcelona, 03/09/2017 - 14:09

L'etnicisme és l'element clau del fonamentalisme espanyol. El moviment contrari a la independència està basat en un etnicisme excloent que res té a envejat als moviment més extremistes i perillosos que circulen per Europa. L'independentisme és una amenaça per l'extremisme espanyol excloent i sectari.

#13 Albert nomas, Girona, 03/09/2017 - 10:28

Espero vivir en una Cataluña en que no se utilice a los muertos para hacer campaña separatista. Muchos en la manifestación a favor de las víctimas sentimos que los independentistas escupiendo sobre los muertos. Nos produjo una profunda tristeza. No era el momento de las banderas sino de las personas.

#13.1 Rodejet, Barcelona, 03/09/2017 - 18:09

Els contraris a la independència des del primer minut us heu rigut dels morts, banalitzant el seu assassinat, quan heu qüestionat des del començament la seva feina, dient que estaven més pendents del Primer d'Octubre, igual que l'11-M, llavors era ETA, ara l'independentisme català. Pura escòria de discurs.

#13.2 Jesús, Murcia, 04/09/2017 - 15:30

A lo mejor el que utilizas a los muertos eres tú. Porque te quejas de las banderas independentistas pero no de las españolas que también las había como se vio en televisión. Y tampoco te quejabas cuando en las manifestaciones de la AVT había banderas españolas, incluso algunas con el aguilucho, a porrillo.