Publicitat
Comunicació · 15 de Novembre de 2021. 16:51h.

Una sèrie argentina mostra els catalans com a supremacistes

“Es creuen superiors”

 Una sèrie argentina mostra els catalans com a supremacistes

La sèrie argentina 'Maradona, sueño bendito', disponible a Amazon Prime, mostra els catalans com a racistes i supremacistes. També s'acarnissa amb l'expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Nuñez, a qui dóna vida l'actor català Francesc Orella.

La sèrie, del gènere biografia i drama, mostra la vida del futbolista ja traspassat Diego Armando Maradona des de la seva infantesa fins a la seva eclosió com a figura mundial, tractant també la seva edat adulta amb les diferents addiccions i posteriors problemes de salut.

El quart capítol tracta sobre la seva arribada al FC Barcelona i la seva mala relació ja d'inici, amb Nuñez. "Aquests sud-americans encara estan per civilitzar", comenta l'expresident del Barça en conèixer Maradona.

Tot i que la sèrie està rodada íntegrament en castellà, també durant l'estada del ‘Pelusa’ a Barcelona, els insults i comentaris racistes són en català i posteriorment subtitulats. El Maradona de la ficció diu que el seu pas per la capital catalana va ser una "etapa de merda".

El mateix personatge del futbolista es queixa que als sud-americans “ens volen rentant plats i netejant-los el cul. Perquè si no no ens volen per a res. Per què no se'n van amb la puta mare que els va parir?”.

En un altre moment del capítol, un grup de catalans es refereixen als argentins com a “sudaques de merda” i es queixen que “vénen aquí a robar-nos les ties”. “Vés-te'n al teu país, sudaca de merda”, li diuen a un amic de Maradona per posteriorment iniciar una baralla.

En una conversa, el personatge que interpreta l'exrepresentant de Maradona, Jorge Cyterszpiler, es queixa que a Catalunya “ens rebutgen perquè som sudaques”. “És que els catalans són molt complicats. Es creuen superiors i són esnobs”, conclou el seu interlocutor.

Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#34 NF, Que te importa, 18/11/2021 - 23:37

Bueno, parece que duele verse con ojos ajenos. Opino de los catalanes independentistas exactamente como los retrata la serie. Supremacistas, xenófobos y egoístas miserables. Asi los ve el mundo, bienvenidos a la realidad.

#33 NF, Que te importa, 18/11/2021 - 23:23

Bueno, parece que duele verse con ojos ajenos. Opino de los catalanes independentistas exactamente como los retrata la serie. Supremacistas, xenófobos y egoístas miserables. Asi los ve el mundo, bienvenidos a la realidad.

#32 Figueras, Figueras, 17/11/2021 - 10:59

El món ens mira... Y os va conociendo...

#32.1 papawey, hirabeth, 17/11/2021 - 14:53

tu ets català?

#31 I'm really pissed of, Bcn, 17/11/2021 - 09:04

Los argentinos no paran de llamar a la puerta para volver a formar parte de la madre patria, no paran de llamar y pedir la bendición de tener un Rei al que adorar, se sienten más españoles que nadie, a ver si alguien se apiada y les hace caso.

#31.1 Segundo Imperio, Tercio Digital, 17/11/2021 - 18:58

Se sorprendería de la cantidad de argentinos e hispanoamericanos en general que están hasta el colodrio de las mierdindependencias y claman y trabajan por una reunificación hispana con la Madre Patria.

#30 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 16/11/2021 - 18:33

El món ens mira i ens admira!! Els argentins que sempre han estat orgullosos de la seva pròpia vàlua, ara s'adonen que nosaltres som encara millors que ells!! I ens ho reconeixen amb autèntica veneració!!

Quanta dignitat suprema!!