Publicitat
Comunicació · 13 d'Agost de 2009. 09:01h.

'59 segons' tornarà quan trobi un presentador mediàtic

La directora de Comunicació de TVE-Catalunya: "el programa de debat torna i torna quan toca"

'59 segons' tornarà quan trobi un presentador mediàtic

Busquen un substitut mediàtic per Maria Casado

La direcció de Televisió Espanyola a Catalunya (TVE-Catalunya) considera que la persona que ha de substituir la periodista Maria Casado en les tasques de conducció del programa de debat 59 segons ha de ser una persona amb una projecció pública ja aconseguida i notòria, segons informa l'Avui. Fonts de la direcció han fet saber aquesta setmana al comitè d'empresa de TVE-Catalunya que 59 segons tornarà a la graella de TVE-2 "quan es trobi un presentador molt mediàtic", una troballa en què sembla que hi ha confiança perquè, ara com ara, la direcció de l'equip, que té com a director el periodista Francesc Cruanyes, té com a referència la data del dimarts 15 de setembre.

Anna Maria Bordas, directora de Comunicació de TVE-Catalunya, precisava que "es busca un presentador tant dins com fora de la casa" i refermava que el programa de debat "torna i torna quan toca".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi, Barcelona, 13/08/2009 - 19:29

Falgas? Aquest senyor és locutor i no pas periodista. No confinguem. Coneix molt bé els passadissos del congrés i del parlament això ja el fa un perfil massa esbiaixat, no creieu?

#7 Falgàs és la solució, bcn, 13/08/2009 - 18:20

Jo crec que el millor periodista pel 59 segons seria el Lluís Falgàs, tot un crack de la informació periodística rigurosa i objectiva.

#6 Meliq Salau, Reus, 13/08/2009 - 17:52

Na Maria ho fa molt bé.
Substituir-la? Per què?
El programa és bo i ara trobaran qualsevol excusa per a anar ajornant-lo indefinidament, car és l'únic programa on els sociates no poden parlar més d'un minut seguit.

#5 Joan, Barcelona, 13/08/2009 - 16:40

Jo crec que hi ha perfils molt bons a catalunya, però no s'equivoquin que el problema no és trobar una persona mediàtica sino una persona versàtil, periodista, amb taules i ganes de fer un espectacle televisiu-informatiu-natural i interessant.

#4 Pere, Vilanova i la Geltrú, 13/08/2009 - 13:22

Que abans de Nadal ja seria tant mediàtica que els la prendien la Sexta. XD.
Que es deixin d\'hipocresies i admetin que no volen programes fets en català a TVE i punt. Gloriòs 50è aniversari del Canal. Qui t\'ha vist i que et veu.