Publicitat
Comunicació · 13 de Desembre de 2012. 14:46h.

8aldia qüestiona la versió d'Interior

Una periodista diu que no "estava passant res" i Puig li recorda que s'intentava "destruir una estació benzinera"

La periodista del programa 8aldia de 8tv, Gemma Liñán, ha qüestionat la versió del Departament d'Interior sobre els fets ocorreguts a les proximitats de la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Gran Via, on Ester Quintana va perdre un ull el passat 14 de novembre, dia de la vaga general.

Durant el torn de preguntes de la roda de premsa que ha ofert el conseller al Parlament, la periodista li ha demanat: "perquè es va carregar a Passeig de Gràcia? perquè no estava passant res". Puig l'ha tallat i li ha demanat que "no em faci determinacions". "Hi havia aldarulls", ha afegit.

Tot i això, Liñán ha insistit que "hi havia aldarulls a Via Laietana i s'estava dispersant també a la plaça d'Urquinaona. Els Mossos tenien blinat el carrec de Casp i la Ronda Sant Pere. Allà no hi podia entrar gent que estava provocant aldarulls a Urquinaona i a Via Laietana perquè hi havia un cordó policial que no podien passar ni els periodistes".

En aquest sentit, ha afegit que "veig molt difícil, és la meva opinió, que gent que estava provocant aldarulls a Via Laietana saltés fins al Passeig de Gràcia. Per les imatges que tenim, perquè allà teníem una unitat mòbil fent un directe, no passava res al Passeig de Gràcia quan van arribar els Mossos".

El titular d'Interior ha lamentat que "vostè tingui una opinió diferent", però li ha recordat que "hi havia algú que intentava destruir una estació benzinera al Passeig de Gràcia, hi havia gent que intentava agredir als policies, gent que intentava evitar detencions i es van produir llançaments".

Finalment, Puig ha explicat que es van disparar tres salves en l'actuació de dispersió que els Mossos van portar a terme a cruïlla de la Gran Via amb Passeig de Gràcia.

La periodista, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Jaume, Sagrada Familia (Barcelona), 15/12/2012 - 01:04

Volien cremar una gasolinera??? Llançaments??? Jo era a la zona i no vaig veure res d'estrany. Gent marxant cap a casa i els antidisturbis actuant demencialment i generant pànic. L'habitual. En Puig hauria de ser-hi algun cop. O no s'entera o no es vol enterar.

#8 ramon, barcelona-c, 14/12/2012 - 00:26

Sempre=que poqueta cosa ,no hi eran, no saben res, poden haber dotzenes de coses que no se saben. incapaços de mirar una mica mes enllà per emoció i irreflexió ja tenen la resposta.L'important i prevalent per milers de catalans es tenir raó la seva ignorant raó,ni polis ni consellers ni liders.ells

#7 mireia, interioritats dels mossos, 13/12/2012 - 17:25

quina versió d'Interior, la d'ahir, la d'abans-d'ahir, la de la setmana passada, la de demà o a la de demà passat?...

#6 joan, manresa, 13/12/2012 - 17:04

tinu.)al cap i li varem veure una cara de dolor,mirant per tot arreu ,per veure don li havía vingut aquell proyectil.,amb una ma al cap i acompanyat d'altres varen sortir del tumultu,i corrent cap a l,altre banda,varen desaparejer carrer endins.,Un cop tot acabat varem sortir i correns al coche

#5 joan, manresa, 13/12/2012 - 16:59

tinu.)de juvent---i quin juvent,unas pintas que deu ni dó---i tambe de granadets,en un moment y devant nostre ,un es treu de la motchilla alguna cosa,i devant nostre la tira amb tanta mala fortuna que li foten una empenta i ya veyem un chicot que d'uns metres devant seu posante las mans al (cont