Publicitat
Comunicació · 11 de Gener de 2019. 20:23h.

8tv no aconsegueix consolidar-se com a alternativa a TV3

Ja no emet ni informació ni tertúlies

8tv no aconsegueix consolidar-se com a alternativa a TV3

Artur Mas i Javier Godó, en una imatge d'arxiu

8tv ha desistit de convertir-se en una alternativa real a TV3 amb la cancel·lació del seus informatius. La televisió del grup Godó ja no emet cap espai de producció pròpia, sinó que es limita a emetre sèries, pel·lícules, programes enllaunats -de zàpping i gimnàstica- o a retransmetre l’àudio d’El món a Rac1. També programa una tertúlia sobre el Barça que produeix la televisió del club blaugrana.

La cadena va deixar de fer informatius el passat 21 de desembre, quan va suspendre l’emissió dels espais 8 al dia, dirigit per Jordi Armenteras; i La nit a 8tv, liderat per Pol Marsà. Prèviament, 8tv ja va intentar ser competitiva amb el fitxatge del periodista Ramon Rovira com a director de la televisió, i cara visible de l’informatiu de nit. Rovira va deixar-ho pocs mesos després i va cedir el testimoni a Armenteras i Marsà.

8tv, en tot cas, va començar el seu declivi l’estiu de 2017 amb la sortida de Josep Cuní, després de set temporades presentant el programa estrella de la cadena privada de Catalunya. Posteriorment, qui anunciava la seva marxa era Alfons Arús. El presentador va abandonar 8tv l’estiu de 2018 per incorporar-se a la Sexta.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 Sharp, Tarragona, 12/01/2019 - 11:59

Los conductores de los programas de debate de 8YV, son buenos profesionales, pero no son periodistas de referencia. Siguen la "politica" de la casa, y quieren ser como maximoequidistantes. Pero ser equidistantes en un medio que se volco por el "proces" hace que los partidarios del mismo no lo aprecien y los contrarios les parezca poco. y sigo.

#11 Sharp, Tarragona, 12/01/2019 - 11:52

El Grupo Godo se encuentra en el dilema de que hay que definirse de una peinetera vez. Hemos psado del apoyo al "proces" al no, pero.

Cuní era claro, cuando algo entendía que era "postureo", del que fuera, asi lo hacía aflorar. Se fue, por las razones que fuera, los demás estan intnatdo ir de a hacia....., y la gente quiere algo claro

#10 Telamarinera, Vng, 12/01/2019 - 09:55

Una línea de periodismo, de estima a pais, pero crítico con las tonterías, las velocidades inadecuadas, las prioridades, los pesebres.... la tele que no hay.


#9 Cris, Barcelona , 12/01/2019 - 09:48

Apostaron por "más independencia " y eso no fue buena idea. La televisión que ahora en Cataluña, este enfocada para los constitucionalistas, se forra. Teniendo en cuenta que somos la mayoría de Catalanes.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/01/2019 - 01:37

Ara esta el Jaume Alonso Torrebruno al cabaret del Grasset presumint de que ha recomenat al Polvorilla que es quedi a Waterloo fins que aviat pugui tornar a Terra Santa investit com President de la Republica del Nomejodasbenito.

Veieu com tot no ha de ser sang i fetge ?

Com diu un amic meu Catalunya es divertida si te la sua tot una mica.