Publicitat
Comunicació · 27 de Juny de 2013. 14:06h.

8tv revela que Camacho va parlar de "fiscals de confiança"

Tot i que la dirigent del PPC ha advertit que "demandarà" tothom que reprodueixi la conversa

8TV, televisió propietat del Grup Godó, s'ha 'atrevit' a reproduir diferents piulades a Twitter on es transcrivien frases 'textuals' de la conversa entre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, al restaurant La Camarga.

D'aquesta manera, el programa Migdia8TV, que presenta Ruth Jiménez, ha revelat fragments de la gravació tot i les advertències de Camacho, que ha assegurat que demandaria tots aquells mitjans que ho fessin. La líder del PPC, en un principi, va parlar de demandar "digitals", tot i que avui, en roda de premsa, ho ha fet extensiu a qualsevol tipus de premsa.

Els col·laboradors del programa de Godó, Joan Julivert i Pipo Serrano, han fet referència a la qüestió i aquest darrer ha comentat, amb fotografia, un seguit de missatges a la xarxa on es parlava de la conversa. En un d'ell, el twitaire 'Numeritos', comentava que "si alguien de segunda fila como Camacho tiene 'su fiscal de confianza', imaginad los Pujol, los Aznar o los Chávez…'".

"Sánchez Camacho rep l'avís previ de les detencions a Catalunya que fan les forces de seguretat de l'Estat espanyol?", es preguntava una altra piulada. Joan Julivert ha lamentat en aquest sentit "la relació estreta entre dos poders que són independents en un Estat de Dret, parlant de 'fiscal de confiança'".

Imatge del programa
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carles Pals, Barcelona , 27/06/2013 - 23:25

Esperem que el PPC prengui mesures legals contra el programa i aquest tal Julivert. Així no anem bé.

#7 Joan, Barcelona, 27/06/2013 - 22:41

Tots els mitjans es podrien posar d'acord en treure en portada la conversa, el mateix dia, i en aquesta noia se li acabaria la tonteria de cop. Alicia Sánchez Camacho está a la corda fluixa, i més quan acabi sortint tota la conversa.

#6 Lluís Cifer, Gràcia, 27/06/2013 - 19:06

En lloc de dir-nos què podem i no podem fer, de parlar de perjudicar perquè després el tal Julivert se salti el seu propi precepte, el realment interessant seria saber perquè surt a la llum la conversa, qui la fa sortir i com pot pagar 80.000 Metodo 3 si està en la ruina. Això seria periodisme.

#5 Fèlix, Badalona, 27/06/2013 - 18:06

La gravació es pot escoltar a YouTube. Als comentaris de la "notícia" a La Vanguàrdia hi trobareu l'enllaç. I sí, efectivament, parla "d'un fiscal de confiança" i de confidents de la policia.

#4 Jordi, Bcn.cat, 27/06/2013 - 15:04

QUÈ DIUS!!!! 8tv es fa ressó del que surt a tuiter. No revela RES, ja que qui ho revela és la gravació que circula a tuiter.