Publicitat
Comunicació · 5 de Juliol de 2008. 18:58h.

"A Bassas li han dit passi-ho bé"

Espinàs acusa Catalunya Ràdio de "programicidi"

"A Bassas li han dit passi-ho bé"

Espinàs

L'escriptor Josep Maria Espinàs ha afirmat en un article d'opinió a El Periódico que "he pogut comprovar amb quina seguretat professional i amb quina passió Bassas porta el programa. També he de fer l'elogi de Joan Garcia i tot el seu equip". Espinàs, que ha titllat el comiat de Bassas de "programicidi", creu que "és comprensible que per educació, i per prudència --pensant en el futur--, digui que plega de "mutu acord" amb els directius de la CCRTV (n'hi hauria prou de dir "d'acord", perquè tots els acords --si és que ho són-- són mutus)"-

Però l'expressió sona pacificadora, sembla que es reforci que tothom ha quedat content i no en parlem més. ¿És que Bassas exigia més diners? ¿És que se li acabava el contracte i podien dir-li, tot i l'èxit, "ja no et volem més"? ¿És que ha infringit el codi deontològic dels periodistes en general o de Catalunya Ràdio en particular? ¿És que li ha fet boicot el seu equip? ¿És que està perseguit judicialment per algun delicte? ¿És que està greument malalt? ¿És que ha provocat algun escàndol pú- blic o privat? ¿És que està cansat de treballar?".

"Que jo sàpiga, no li ha passat res de tot això. L'únic segur és que Bassas és un professional compromès democràticament amb la societat catalana. I que als EUA, que d'això en saben, es guardaran prou de fer plegar el líder d'un programa popular. El perquè li han dit prou potser ho sabrem d'aquí a un any, quan s'acabi la nova temporada. Algun sociò- leg ja hauria de preparar-se per fer una anàlisi del nou to i dels nous continguts del programa del matí. I potser la comparació amb el que ha estat fins ara ens ajudarà a entendre per què a en Bassas li han dit 'passi-ho bé'", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep, Sabadell, 08/07/2008 - 12:41

Toni (barcelona): I?

#8 Toni, Barcelona, 06/07/2008 - 11:26

Quina casualitat, Josep (Sabadell) 06/07/2008 10:08, justament menciones tres dels periodistes que han "marcat" els sociates. Em penso que se't veu el llautó de lluny, noi.

#7 Ramon, Barcelona, 06/07/2008 - 10:14

PRC, Reagrupament, qualsevol independentisme presentable serà acusat de submarí convergent, oh, sí­, que greu. Millor que es presenti la CUP, que estan com un llum: van amb la falç i el martell! Ideal per rebre vot d'ERC i impossible de vincular a CiU.

#6 Josep, Sabadell, 06/07/2008 - 10:08

Doncs jo trobo be que comencem a rellevar aquests periodistes-Déu que es creuen que són imprescindibles per guiar els catalans. Ja no tenim la Terribas (sort), ara el Bassas i després continuaria amb el Toni Soler, per exemple.

#5 Josep Hostalric, Ramió, 06/07/2008 - 09:54

ERC no diu rés,ells son falsos independentistes,no son capaços de defensar la CORPO,de l'Espanyolis-me "quien calla otorga" Si voleu cambiar les coses doneu suport al Partit Republicà Català, la única alternativa Independentistes sense condicionants