Comunicació · 7 de Setembre de 2009. 23:20h.

"A Catalunya Ràdio hi ha filtre polític"

Toni Clapés creu que la ràdio pública "hauria de ser com la BBC"

El periodista Toni Clapés, que és líder d'audiència en ràdio a la franja de tardes, ha elogiat en declaracions a e-notícies "la incorporació de Quim Monzó" a Rac-1 i considera que el programa de Sílvia Cóppulo, que farà les tardes a Catalunya Ràdio, "no crec que tingui massa a veure amb el meu, anem a públics diferents". "Nosaltres ens hem decantat cada vegada més per l'entreteniment", ha insistit.

El presentador de Versió a Rac-1 (16.00-19.00) assegura també que no enyora la seva ex emissora, que no l'han sondejat mai per tornar, però a la pregunta de si "hi tornaria" contesta que "tot és possible". També defensa la ràdio privada perquè "a la pública el filtre polític mana massa" tot i que "hauria de ser com la BBC".

Clapés no sap quina és el secret de l'èxit: "Vaig començar dotze anys a fer el programa i la fórmula és aguantar com el Gran National". "No sé la fórmula perquè tampoc la tinc", però "intentem salvaguardar la nostra llibertat".

Toni Clapés, a la redacció de Rac-1
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Robert, Barcelona, 10/09/2009 - 13:05

Clapés, la temporada que ve tornarà a Cat Ràdio (tot això que hi guanyaràs). Cal posar fil a l agulla per a privatitzar emissores com la Com. Ja n hi ha prou d emissores públiques ruinoses a casa nostra. Volem més independència en els mitjans catalans

#11 Alan, Barcelona, 08/09/2009 - 18:06

Para david y cia: Incluso en la COPE que tanto criticais y chillais, se usa el catalan en cambio en vuestras emisoras catalibanas el castellano está prohibido por eso solo la escuchan los catalibanes radicales endogamicos como vosotros. los demas pasamos.

#10 Pau Casals, Girona, 08/09/2009 - 15:19

Nomès els mitjans catalans són sectaris ?

#9 Kim, Barna, 08/09/2009 - 14:10

On es la noticia?, el Juanferrando va fer fora en Bassas per no ser del PSOE com tants altres i ha contractat al fuentes precisament per ser sociata (fet admes obertament).

#8 Perlas, Barcelona, 08/09/2009 - 11:27

Así es! las subvenciones crea subditos y cobardes, en ningún otro pais he visto unos medios tan sectarios, pero asi se endoctrina a un pueblo y se aprovecha de sus sus sentimientos emocionales. Pobre Cataluña!