Publicitat
Comunicació · 23 d'Octubre de 2013. 20:03h.

"A igual treball, igual salari"

La 'Corpo' planteja l'equiparació salarial dels seus treballadors amb la resta del sector públic

"A igual treball, igual salari"

Riera, Sallent i Duart, durant una reunió del consell de govern de la CCMA

La Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA) ha assenyalat que es planteja l'"equiparació salarial del seu personal als metges i a la resta dels professionals del sistema sanitari públic de Catalunya".

La CCMA ha indicat que la seva intenció és que "a igual treball, igual salari" a les actuals empreses del grup i entre elles. "Això comportarà l’equiparació de les retribucions dels llocs de treball i grups professionals de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya", han indicat en un comunicat.

"Equiparació de les retribucions dels redactors i la resta de professionals de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio amb les retribucions dels metges i la resta del personal sanitari del sistema hospitalari públic de Catalunya, a partir dels seus conceptes salarials de sou, complement d’antiguitat (triennis), complement específic, complement de destinació, complement de docència i complement de carrera professional", han remarcat.

La direcció i els comitès d'empresa es troben en aquest moment en negociacions pel conveni col·lectiu. És en aquest marc que la Corpo ha presentat "els eixos bàsics de la seva proposta" que és la concreció de la presentada el mes de març on es planteja l'"equiparació dels treballadors de la CCMA amb la resta del sector públic de l’àmbit de la Generalitat de Catalunya. Les característiques i singularitats dels llocs de treball de la sanitat pública poden ser genèricament equiparables, pel que fa a condicions de treball i diversitat dels col·lectius professionals, a les dels treballadors de la CCMA", han reblat.

"Es proposa que, per primera vegada, l’àmbit d’aplicació del conveni sigui per a la totalitat dels treballadors de TVC i Catalunya Ràdio amb relació laboral ordinària. S’inclouen doncs al conveni els càrrecs de cap de servei, cap de departament i cap d’àrea, que fins ara estaven exclosos de l’aplicació dels convenis vigents", han insistit.

Des de la CCMA s'ha afegit que "les noves condicions retributives de la totalitat de treballadors i directius de la CCMA siguin públiques i romanguin exposades al web de la CCMA de forma permanent i actualitzada".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#14 Joaquim, Alp, 24/10/2013 - 12:08

i programes que no funcionen fora... oh wait,!!!!! que el "japiday" és de la productora del "sallent". renovem-lo

#13 Manolo, Bcn, 24/10/2013 - 12:02

Si los 230 millones que cuesta al año la corpo, se usasen para contratar nuevos funcionarios, a razón de 50.000 eur de coste anual por cada uno, podríamos tener 4.600 maestros, médicos, bomberos o enfermeras. Sí, es correcto: 4.600.
NO HAY DERECHO !!!

#12 Lolo, Barna, 24/10/2013 - 09:45

No havien dit que els mitjans públics catalans costaven uns 35€ persona/any?

#11 Diego, Badalona, 24/10/2013 - 09:42

Això està molt bé però pel que jo sé, bàsicament els sous que són desorbitats aón els dels càrrecs de tv3, catradio i corporació. Aquests senyors directius cobren més que el president de la Generalitat.

#11.1 Terraxa, Terrassa, 24/10/2013 - 10:34

No només els càrrecs. La resta també estan molt pel damunt de la resta de mortals.
Brut anual salari base conveni administratiu TV3
= 25.000 bruts anuals.
Això, el base, la mitjana real passa dels 27.000

http://www.ccma.cat/doc/CCMA -Retribucions.pdf

#10 Terraxa, Terrassa, 24/10/2013 - 09:03

TVC SA és una empresa en fallida.
Així doncs, que entri en liquidació, i la gent al FOGASA.
Que no es queixin, almenys ells han xupat de la mamella gran durant molt temps.
I això mateix amb la resta de mitjans públics, siguin locals, autonòmics o estatals.