Publicitat
Comunicació · 18 de Juliol de 2008. 15:05h.

"A la Rita Marzoa també se la van carregar per sobiranista"

Una seguidora de Bassas augura que "Catalunya Ràdio serà una mena de Ser o de Cuatro"

Una de les assitents a l'acte de suport a Antoni Bassas ha afirmat, en declaracions a e-notícies, que "està claríssim que és una purga, sobretot per les tertúlies, portava gent que era massa incòmode, ja ho deia ell que rebia trucades després d'aquestes tertúlies". "Ja es van carregar la Rita Marzoa perquè era massa sobiranista", ha expressat, a més de lamentar que "volen donar més rellevància al Manel Fuentes, que és addicte al règim, i donar-li dues hores".

A criteri d'aquesta seguidora de Bassas, "volen convertir Catalunya Ràdio en una mena de Ser o de Cuatro, o en 'cutre' que sigui una mena de ComRàdio". De la mateixa manera, ha assegurat que "Joan Ferran és l'instigador, ell el que fa és la caça al nacionalista català". També ha recordat finalment que "Neus Bonet ja es va carregar Ona Catalana i farà exactament el mateix. Ara només ens queda el Grasset", motiu pel qual li ha augurat un "mal futur" a l'emissora pública catalana.

Una segona seguidora ha reconegut per la seva banda que "em sento 'super' trista. És com un familiar que t'abandona". "Entrem en una mediocritat, en una mena de poca categoria de tot, i la gent que despunta fa nosa", ha afegit, per finalment considerar que la seva substituta, Neus Bonet, "ho tindrà molt difícil".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Martín Martínez Mart, Barcelona, 09/08/2008 - 11:03

Aquí a Catalunya viuen els catalans i els altres catalans. I dins del primer grup hi ha gent que se sent també lligada a la cultura espanyola . (.....). És un crim, que aquesta emissora sigui de tots?

#19 Josep M, Castelldefels, 19/07/2008 - 17:16

Acabo de saber per un amic que també s'han carregar la Ruth Vilar, de les transmisions del Barça. A mi em semblava un exemple de professionalitat rigurosa. No entenc què estan fent.

#18 Ramon, Barcelona, 19/07/2008 - 14:07

Tots els canals creant un imaginari espanyol on la catalanitat no existeix o és escarnida, i el Tripartit combat que l'imaginari de la Corporació sigui català. Del PSC, s'entén: són l'enemic. Que passi per culpa d'ERC és el que no s'explica.

#17 Ramon, Barcelona, 19/07/2008 - 13:04

Tots els canals creant un imaginari espanyol on la catalanitat no existeix o és escarnida, i el Tripartit obsedit a què l'imaginari de la Corporació sigui català. Del PSC, s'entén: són l'enemic. Que passi per culpa d'ERC és el que no s'explica.

#16 ccc, bcn, 19/07/2008 - 11:27

he vist un comentari q deia ETA=Exèrcit espanyol, genial, màxim exponent de la estülticia nacionalista independentiste. Sembla q aquesta notícia torna a deixar-nos veure la tufa feixista nacionalista independentista q tan mal fa a Catalunya.