Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2012. 09:40h.

"A mi ni m'amenacis ni m'insultis!"

Josep Cuní recupera el 'mític' "Prou!" per un enfrontament entre Girauta i Enric Sierra

"A mi ni m'amenacis ni m'insultis!"

Girauta i Sierra, en un moment de la picabaralla

La tertúlia del programa 8 al dia que presenta Josep Cuní ha viscut un moment de tensió entre el periodista Juan Carlos Girauta i el redactor en cap de La Vanguardia, Enric Sierra. Tots dos tertulians han protagonitzat una picabaralla al final de la tertúlia, que Cuní ha hagut de tallar amb el mític "Prou!" i, posteriorment, ha demanat disculpes a l'audiència.

La discussió s'ha iniciat quan s'han acusat mútuament d'haver començat a parlar del conflicte Catalunya-Espanya i  de la gent que se sent amenaçada per les paraules de vicepresident del Parlament europeu, Alejo Vidal-Quadras; els caces que sobrevolen comarques gironines o la petició que va fer el conseller d'Interior, Felip Puig, als Mossos perquè estiguin al servei de Catalunya.

"No permeto que diguis una cosa que no és certa", li ha dit Girauta al periodista Rafael Nadal, que també estava present a la tertúlia. "El primer que ha parlat d'això -ha dit- ha estat l'Enric, que ha dit 'jo voldria que no hi hagués conflicte, que tot fos per la via del pacte malgrat aquells que amenacen amb la Guàrdia Civil'".

"No, no, no", l'ha tallat Sierra. "No et permeto que menteixis i estàs mentint com un bellaco", ha afegit. "Bellaco ho deus ser tu!", li ha replicat Girauta, que ha afegit que "estic fart que m'amenaci la gent com tu en nom d'una empresa privada que s'ha arrogat la representació d'aquest procés de trencament històric. A mi ni m'amenacis ni m'insultis!", li ha dit Girauta al periodista de La Vanguardia.

Cuní, que durant la picabaralla havia advertit tot dos tertulians per "les paraules que feu servir", ha hagut de cridar l'atenció a Joan Carles de forma insistent i ha acabat dient "Prou!". "Lamento que el programa acabi d'aquesta manera, no era aquesta la intenció i demano disculpes als espectadors que s'hagin pogut sentir ofesos", ha conclòs.

Abans de l'inici de la discussió, Girauta havia denunciat que "jo em sento amenaçat pel Puig perquè té una policia al seu servei que és la que jo em trobaré al sortir al carrer i Vidal-Quadras no té cap policia".

Per la seva part, Sierra opinava que "de la mateixa manera que et sents amenaçat pel senyor Puig, has de comprendre que algú es pugui sentir amenaçat pel senyor Vidal-Quadras o que algú a les comarques del Ripollès i del Berguedà se senti amenaçat perquè veuen passar caces".

Publicitat
Publicitat

166 Comentaris

Publicitat
#112 Joma, Roquetes, 19/09/2014 - 10:17

El senyo Ju/Jo/an Carlos/les voldría que per
obrir un debat a Catalunya sobre l'indepencia es trenques la convivencia.Si a quest senyoe m'ho permet opinare i dire que es un demagog.

#111 Barcelona2, Barcelona, 27/10/2012 - 07:49

Un altre argument que ja olora i és un insult a la inteligència, és aquell que devant de cada crítica contra posicions nacionalistes, Uy! 50.000 independentistes més. Doncs a aquest pas a Catalunya deu d'haver una població independentista més gran que tota la població de Xina,. Patètic argument.

#111.1 josep Maria, sabadell, 24/02/2014 - 17:04

Bona tarda:
el SEÑOR Juan Carlos Guirauta es un malt educat.

#110 Barcelona2, Barcelona, 27/10/2012 - 07:44

Alguns ens volen fer comulgar amb rodes de molí. O sigui a veure si ens entenem, ¿Hi ha conflicte o no hi ha conflicte? Si es va cap a la ruptura hi haurà trencament social, aixó és impepinable. Per a mostra el botó de la tertulia, a no ser que la Vanguardia jugui a la puta-ramoneta ...

#109 gerard, bcn, 26/10/2012 - 18:32

Amb la història que arrosseguen aquests que parlen com la guardia civil dels 40 i el pais que representen...vaja colla de tètrics ....

#108 Josep Pedra, L'Ametlla del Vallés, 26/10/2012 - 17:26

Aquest Sr. Girauta está exesivament nerviós ultimament. Quan hi ha algú que el pica (sigui company o sigui telespectador), es posa com un energumen i insulta a que faci falta. Un pobre chicot. Paissss