Publicitat
Comunicació · 11 de Març de 2014. 14:30h.

"A TV3 hi ha coses que no m'agraden"

Homs justifica l'adjudicació a Godó del departament de publicitat per "sinergies"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha negat que no es mogui res a TV3 sense que ell ho sàpiga i ha reconegut que "a TV3 hi ha coses que no m'agraden i que per molts anys sigui així" perquè la televisió pública “ha d’expressar la pluralitat de visions i maneres de fer ben diverses".

El portaveu del Govern, a pregunta d’e-notícies, ha dit que la televisió pública "ha d’expressar la pluralitat de visions i maneres de fer ben diverses". "Suposo que hi ha altres coses que em poden agradar i a d’altres no", ha afegit.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, el conseller ha justificat la decisió del consell de govern de la CCMA d'adjudicar al grup Godó el departament de publicitat de TV3 per "sinergies en el terreny en l’accés del mercat".

Homs ha assenyalat que "té tot el sentit del món que la Corporació intenti buscar mecanismes per trobar més ingressos de cara a la publicitat".

Finalment, Francesc Homs ha defensat que "això s’ha de fer, com em consta que s’està fent, amb totes les absolutes garanties del control sobre la publicitat".

Francesc Homs, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 LORNA TERUEL MOYANO, Barcelona, 24/09/2018 - 16:06

Ami em fa molta pena diro pero el plato es una mica lletg per donar noticies.
tambe tinc que dir que el futur dels treblladors alla a de ser als seus gustos per lo tant que recullin les ides dels que donaran les noticies per fer un plato a gust de totohm.
Si fem aixo tothom sera feliç perque haura pusat el seu granet de sorra per la seva comodita

#21 pep, manresa, 12/03/2014 - 20:48

Homs té raó: si la graella (els programes) ja està externalitzada, perquè no haurien d'externalitzar també la publicitat?. Allò que Homs calla, però, si vol ser conseqüent, és que, si els empleats no tenen feina (únicament han de fer 2 TN), sobren el 90% dels 2.500 funcionaris de la tele.

#21.1 Si noi..., bcn, 13/03/2014 - 08:13

tu sí que sobres, gamarussot !

#20 Un Culé, Barcelona, 12/03/2014 - 19:37

Haciendo un símil, a ver si lo he entendido bien. La gestión de la publicidad del FC Barcelona, se la damos al Real Madrid. Luego, para las agencias publiciten a tiempo vista, les daremos también la informción sobre previsiones de nuevos fichajes y politicas relativas al club. ¿Y el socio que opina?

#19 don Pelayo, Barcelona, 12/03/2014 - 09:34

Claro, a Homs no le gusta ver q en TV3 una vez al mes entrevisten a alguien de C's o del PP aunque sea para ser machacados por la Ariadna Oltra de turno.
Homs solo quiere una TV3 independentista y antiespañola...eso si le gusta.

#18 Lluís Cifer, Gràcia, 12/03/2014 - 07:50

Significatiu el comentari del conseller Homs sobre aquelles productores que es queden una part important de la graella de TV3 i de la que ningú piula. És referia al grup ARA potser?