Comunicació · 8 de Setembre de 2018. 18:08h.

A TV3 ja critiquen la parella de Manuel Valls

Ecara no és ni candidat

A TV3 ja critiquen la parella de Manuel Valls

Francesc Orteu

La tertúlia del programa Tot es Mou de TV3 va reproduir aquest divendres el vídeo de la parella de Manuel Valls, Susana Gallardo, votant molts cops durant la jornada de l'1-O i un tertulià va afirmar que "crec és l'única persona que va riure aquella jornada".

La tertúlia va girar al voltant de la notícia que Manuel Valls presentés una denúncia per unes fotografies seves que va publicar una revista amb Susana Gallardo sense el seu consentiment.

La periodista Marijo Jordan va explicar que "Susana Gallardo és un personatge de la jet-set catalana, una dona que té molts diners, molt culta i molt formada, és una gran filantropa, vinculada al món de l'art i pel que em diuen està molt enamorada de Manuel Valls".

Seguidament, van reproduir el vídeo que Gallardo va gravar passejant-se per col·legis electorals de Barcelona amb una bandera d'Espanya explicant que havia pogut votar fins a quatre vegades i afirmant que enviaria les imatges a la CNN.

El tertulià Francesc Orteu va afirmar que li molestava que se'n rigués, ja que "en aquella hora ja hi hauria imatges de molta gent ferida i d'àvies estomacades".

"A mi no em molesta que vagi amb la bandera d'Espanya, que vulgui votar les vegades que vulgui. Em molesta el riure, en aquella hora ja hi hauria imatges de molta gent ferida, d'àvies estomacades, i ella està rient" va afirmar Orteu.

"Ella interpreta que la jornada de l'1-O és divertida, crec que és l'única persona que va riure aquella jornada. Fins i tot gent unionista que no pretenia votar va anar a votar esgarrifada per les imatges. No entenc com aquesta persona es permet està rient pel carrer, no ho entenc" va dir.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Carlos, Barcelona, España, 09/09/2018 - 21:09

Aqui los únicos "estomacados" somos los catalanes no ultra nacionalistas. ¡No tienen vergüenza alguna! Lo critican todo, pero ojo, que nadie los critique a ellos.

#13 Cesc, Barcelona, 09/09/2018 - 11:02

Tv3 cau de pluralitat informativa

https://youtu.be/7CbW1D8s75Q

#12 Peponcillo, Zaragoza, 09/09/2018 - 09:34

Parece que un mentira repetida cien veces si de convierte en realidad. Lo digo por los cientos de miles de heridos y las abuelas desventradas...

#11 Marti, Barcelona, 09/09/2018 - 09:10

L'enveja els mata, tenen la primicia de l'amargura sempre disponible, i per damunt de tot son professionals de l'insult i de la covardia. Critiquen la valentia de la Gallardo el dia 1-O i ells es miraven les imatges de la pobre gent que van incitar al carrer repapellats en els sillons dels despatxos que hem pagat tots. Tenen l'odi incrustat.

#10 Rogeli, Tornabous, 09/09/2018 - 08:46

ORTEU lo que viste no ocurrió.

Y lo que ocurrió no lo viste.

Another parrac in TV3%.