Publicitat
Comunicació · 26 de Gener de 2023. 13:43h.

"A vegades ens l'agafem amb paper de fumar"

Xavier Rius critica la precaució dels mitjans amb el "terrorisme islamista"

"A vegades ens l'agafem amb paper de fumar"

 

Benvinguts a Todo era mentira del dijous 26 de Gener del 2023:

Tinc la sensació que, amb els temes de terroïsme islamista, ens l'agafem una mica amb paper de fumar. El condol a les víctimes dels atacs a dues esglésies d'Algesires però molts mitjans no parlen ni tan sols de gihadista o islamista. El mateix Pedro Sánchez, al seu tuit, no parla ni d'esglésies ni de la condició religiosa dels morts. I que consti que sóc agnòstic.

Ja va passar una mica amb l'atemptat Salman Rushdie: La Vanguardia va parlar de "punyalades contra la raó" i l'Ara de "fanatisme" però res més. Compte perquè, com el d'ahir, ja havia passat a França i són freqüents a Israel.

A banda d'això, els tancs: després d'Alemanya, els Estats Units. Celebro algunes veus crítiques, fins i tot a TV3, que parlen d'implicació cada cop més "perillosa". La policia, per part seva, ha detingut un jubilat per les cartes contra interessos ucraïnesos. És curiós perquè, en canvi, no van saber trobar el que va enviar bales a Pablo Iglesias i el ministre Marlaska abans d'unes eleccions. La causa va acabar arxivada.

Un altre beneficiat de la Llei Montero: aquest a Lleida ia més reincident. El Parlament distingeix entre okupacions i “ocupacions conflictives” quan totes les okupacions són conflictives, almenys per als seus propietaris o per als veïns.

Twitter Espanya acomiada gairebé tota la plantilla. No saben quina alegria tinc en aquest cas. A mi em tenen bloquejades les fotos des de fa anys perquè es van queixar els indepes i no hi va haver manera de contactar amb ningú. Només lamento que, al pack, no estigui l'exdirectora general, Nathalie Picquot, crec que la van fer fora fa temps.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Nitato, Navarcles, 27/01/2023 - 09:21

ntentar desvincular la violència de aquesta ideologia perversa, és un error.

#6 Nitato, Navarcles, 27/01/2023 - 09:21

A orient mitjà cada cop més joves abandonen la religió, a Europa també, crec que és el millor que pot passar, que la gent abandoni aquestes supersticions antigues i carques sense fonament que només serveixen per crear discórdia i guerres, ja sigui entre club de fans rivals o inclúsi dins el mateix club de fans del seu suposat "jefe".

#5 El abogado del diablo, El infienno, 26/01/2023 - 19:14

El Sr. Rius también se la coge con papel de fumar para "seleccionar" lo que publica. En el día de ayer, aparte de lo del moro éste del machete (si es por mí, a la hoguera con él), hubo otro que tampoco come jamón que le hizo un buen feo a la corona Española. Pero se ve que con esos no tenemos tantos h++vos. Ni Rius ni VOX han abierto la boca.

#3 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 26/01/2023 - 16:20

https://www.msn.com/es-es/video/noticias/la-cara-de-la-reina-letizia-ante-el-desplante-del-embajador-de-ir%C3%A1n-el-gesto-del-que-todos-hablan/vi-AA16JSFi?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=b49aace0add247f5b58c4cd767ef4b64

es decir, cuando vas a sus países debes respetar sus normas, pero ellos desprecian las nuestras

#2 La crònica , Flanchinomandalin, 26/01/2023 - 15:01

Un sacristan ha fallecido por causa de la defensa de un ciudadano en espera de papeles que con un cuchillo/cuchilla no ha tenido más remedio que cargarse al sacristàn.

#2.1 El rulo carioca, Sarandonga, 26/01/2023 - 15:28

Es que los sacristanes van provocando !!!