Publicitat
Comunicació · 12 de Febrer de 2013. 09:10h.

Accident a Gran Hermano

Un concursant no veu la tirolina per accedir a la casa i es llança al buit

Accident a Gran Hermano

Moment del salt

"M'han dit salta i jo he saltat". Amb aquestes paraules va justificar un dels participants de Gran Hermano -que ahir va començar nova edició- la seva decisió de llançar-se al buit davant l'atenta mirada de tots els seus companys, que ja havien accedit a la casa.

Els concursants disposaven d'una tirolina per accedir de l'exterior a l'interior del recinte, però Álvaro, l'últim a arribar, no la va veure. Una veu d'entre els seus companys va cridar "llança't, sense por, ets Superman" i el concursant va obeir sense fer-se preguntes. A diferència de la resta de participants no va veure la tirolina i, amb gest concentrat, es va llançar al buit, malgrat els crits de "no, no, no!".

La xarxa que el programa havia habilitat per prevenir possibles accidents va evitar mals majors, però malgrat tot no va impedir que el jove -gestor cultural de professió, "veig la bellesa on els altres no la veuen"- es lesionés a l'espatlla i el canell.

Álvaro va patir també un mareig producte del dolor, davant la inevitable mofa dels seus companys. "Em fa mal, Súper, em fa mal", es lamentava. L'organització de Gran Hermano va decidir que el concursant abandonés el programa perquè els metges poguessin valorar el seu estat físic.

La seva mare, present en el plató de Telecinco, va tractar de justificar l'accident en el caràcter "massa llançat" del seu fill i va mostrar la seva preocupació perquè les lesions producte de la caiguda poguessin hipotecar el seu futur en el reality.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#13 Gerard, Barna, 13/02/2013 - 00:38

Aquests deuen ser els que voten al de "se desalojen, coño". No deuen ni saber els que és una hipoteca. Es deuen pensar que les cases o les paga la tv a Guadalix o les pagues al comptat quan ets "famós".

#12 CanRauxa, Seva, 12/02/2013 - 20:10

Typical Spanish... D'on no n'hi ha, no raja...

#12.1 El azote de los necios, Barcelona, España, 12/02/2013 - 23:07

Si, pués hay una de la Cataluña profunda, Manresa, que es garrulisima y de barretina.

#11 Al-turtosi, tortosa, 12/02/2013 - 19:46

Sel·lecció Natural.

#10 Carles, Barcelona, 12/02/2013 - 19:17

Res, tot preparat, caiguda neta a la xarxa, dolor dissimulat, "Álvaro al confesionario", propaganda per arrencar una nova edició del Gran Hermano. Jo ahir no tenia idea que es feia, i avui estic escrivint aquest comentari!. Quan un cau i es fa mal on va, al confesionario o al metge?

#9 Josep, Lleida, 12/02/2013 - 15:44

Un espectacle dantesc.