Publicitat
Comunicació · 6 de Juliol de 2017. 21:06h.

Acomiadaments a La Vanguardia

De moment un redactor i dos fotògrafs

Acomiadaments a La Vanguardia

Javier Godó, en la presentació del llibre de Duran i Lleida

El director de La Vanguardia, Màrius Carol, ha informat avui al comitè d’empresa de l’acomiadament de tres persones. Es tracta d’un redactor i dos fotògrafs, tots tres vinculats des de fa temps al diari.

Els acomiadaments es produeixen després que Carlos Godó hagi exposat la necessitat d’abaratir costos. La decisió té lloc també setmanes més tard de l’acomiadament de Josep Cuní, que presentava l’informatiu a 8TV.

El grup viu un període d’incertesa perquè Javier de Godó continua al capdavant de l’empresa mentre el seu fill, a l’espera de la successió, s’encarrega del projecte digital.

4 Comentaris

Publicitat
#5 Sharp , Tarragona, 08/07/2017 - 11:26

El Grupo Godo, está virando claramente hacia el final del "proces".

Empezó hace ya dos o tres años, con la ssalida de Antich, Barbeta etc, ahora cayó una alta torre que era Cuni.
Éste se consideraba por encima de los "profesionales del proces", a los que apoyaba y criticaba cuandoi le interesaba. Yo, lo siento, era un buen profesional, algo en

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 07/07/2017 - 09:24

Hoy se conoce que el número de lectores de "La Vanguardia" ya ha descendido por debajo del de algunos regionales como "La Voz de Galicia". La prensa escrita desciende en general, es cierto, pero la línea editorial de "La Vanguardia", a ratos independentista, ha acentuado posiblemente su caida.

#3 Casper, Bcn, 07/07/2017 - 06:48

Como en la guerra de Iraq fue un error liquidar a Sadam y desmovilizar su ejército, imagino que España necesitará los servicios del jeta de Quasimodo Godo, por mantener el orden social de los medios. Aunque yo le pateaba el culo.

#1 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 06/07/2017 - 21:33

Ai, ai, ai Quicu Salles...quan s´acabi aquest aquelarre ai...que l´altre monarquia ja la cobreix la mariangel