Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2011. 16:38h.

Acomiadat l'exdirector de Catalunya Ràdio

També cinc directius més de la 'Corpo'

Acomiadat l'exdirector de Catalunya Ràdio

Oleguer Sarsanedas, en una imatge d\'arxiu

L'exdirector de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedas, és un dels afectats per les retallades a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El consell de govern de la Corporació ha decidit prescindir de sis directius, un dels quals és Sarsanedas, que fins ara estava al capdavant de la direcció de continguts de noves plataformes.

A més, segons informa aquest dimarts el diari La Vanguardia, han estat acomiadats els també directius Jordi Alié, Santiago Miralles, Jordi Rueda, Joan Serra i Manel Blasco. Tots els afectats coneixen des de fa una setmana la decisió del consell de govern de la CCMA.

Oleguer Sarsanedas va substituir Montserrat Minobis com a director de les emissores de la Generalitat al juliol de 2005. El nomenament de Sarsanedas va ser a petició del director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRT) Joan Majó. Sarsanedas ja havia treballat amb anterioritat a la Corpo com a director del programa inaugural de Catalunya Ràdio i va posar en marxa Catalunya Música, entre d'altres tasques. Abans de ser director de les emissores de la Generalitat, Sarsanedas també va passar per l'Editorial Planeta i Mediapro.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 13/04/2011 - 01:17

No m'agrada el revanchisme,aquest esquerreta però impregnat d'una suposada superioritat moral va estar apunt d'enfonsar Ctalunya Ràdio i segur que ell ,es en bona part culpable del fracàs d'una política d'entesa transversal d'en Mas i que han fet de Cat Ràdio portanveu del'oposició

#4 emilio, a@a.com, 12/04/2011 - 18:59

a ver en que chiringuito re-colocan a estos catalanistas....

#3 Jordi, Teià, 12/04/2011 - 18:51

Aquest en Sarsanedas, quants anys porta "treballant per l'administració pública" sense oposicions ni res? Hi era amb en Pujol. Hi era amb en Maragall. Hi era amb en Montilla. I fins ara. Déu n'hi do, quin saltimanqui!
Se n'ha de saber, també...

#2 Marta, Barcelona, 12/04/2011 - 18:48

Ja era hora!!!!! Fa anys que no feien res... sobretot el Sarsanedas.....

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 12/04/2011 - 17:05

La Corpo pierde tantos millones que aunque solamente quedara la Terribas de chica para todo
aún seguirían sangrando nuestros bolsillos