Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2020. 16:29h.

Acostumats als massatges de TV3

Veuen un "aquelarre" contra Catalunya una entrevista d'Ana Rosa a Laura Borràs

La periodista i col·laboradora de TV3, Pilar Rahola, ha criticat l'entrevista que li ha fet Ana Rosa Quintana a Laura Borràs a El programa de Ana Rosa de Telecinco aquest divendres a partir d'un vídeo d'un minut i mig de fragments de l'entrevista que dóna a entendre que la periodista no havia deixat parlar la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés.

"Sobre Catalunya, l'Ana Rosa Quintana no fa entrevistes, fa aquelarres. No l'interessa la informació. L'interessa criminalitzar-nos", ha contestat a un tuit del regidor de JxCat a Badalona, David Torrents, que havia denunciat un suposat "interrogatori" a partir d'aquests fragments de l'entrevista.

Altres usuaris de Twitter han qualificat la periodista de feixista", "impertinent", "maleducada" i "prepotent" i, en aquest sentit, l'han acusat d'estar "al servei del Borbó". També han qualificat l'entrevista de "frau" i de "basura". Tanmateix, la conversa entre la presentadora i la dirigent independentista ha durat onze minuts i mig i Borràs s'ha pogut esplaiar en les seves respostes.

Quintana, entre altres coses, ha exposat a Borràs que potser Torra "pot estar inhabilitat" quan es reuneixi amb Pedro Sánchez i li ha demanat "per a què servirà el que es parli". Borràs ha contestado durant més d'un minut i li replica a la presentadora que "potser vostè té més informació que nosaltres".

Després que Borràs fes referència a la "judicialització" de la política com es pot veure en l'entrevista sencera i no el vídeo que circula per la xarxa, la presentadora li ha remarcat que "ni Sánchez ni Torra poden de parlar de judicialització quan estem en un estat de dret".

Tot seguit Borràs ha exposat els seus arguments sobre per què considera que hi ha "judicialització de la política", però la periodista ha insistit que "en aquest moment hi pot haver milers d'espanyols que han acudit al Tribunal Suprem amb mesures cautelars i se les han desestimat".

Finalment, Quintana li ha dit que "vostès entenen que no són independents i jo que són independents, però en això no ens posarem d'acord". "Aquest és el problema que no són independent", ha contestat la dirigent de JxCat minuts abans de finalitzar l'entrevista.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi Sergio, Barcelona, 09/02/2020 - 20:21

Una entrevista normal, con preguntas normales, otra cosa es que esten acostumbrados a TV3 donde son masajes con final feliz y salen de alli relajados y muy satisfechos y contentos.

#6 Gordon Slim, somewhere, 09/02/2020 - 12:23

En TV3 son ellos los que mandan. Fuera de ahí les hacen entrevistas, no enjabonamientos vergonzosos, y claro, no están acostumbrados. Luego se mueren de ganas de volver a TV3 a decir lo malísimos que son los españoles porque les llevan la contraria. En fin, qué pena.

#5 Ojotuerto, Calafell tab, 09/02/2020 - 09:22

Estos Indepres!!!!. Cuanto regidor municipal Twittero/pelotaire. Miles viviendo de la mandanga. Y no le preguntaron por el amigo holandés... En Madrid juegan al gato y al ratòn con esta gente que suda para mantener la mandanga de la Generalitat. Rufi ya no, ahora La otra. Luego cambian. Jajaj en Madrid ni cuentan, se entretienen con ellos

#4 Victor, Barna, 09/02/2020 - 09:12

Una entrevista amable y con preguntas sensatas, no veo ninguna inquina, otra cosa es lo de TV3 que les pasan las preguntas a realizar

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/02/2020 - 02:34

"Las autoridades francesas presentan una demanda judicial contra la asociación independentista catalana en el sur de Francia que trató de organizar una consulta paralela a la de Mas el 9N"

lavanguardia.com 04/03/2015