Publicitat
Comunicació · 6 de Juliol de 2017. 15:04h.

Acusen Francesc-Marc Álvaro de ser “l’altaveu” del PDECAT

El columnista de La Vanguardia retreu a Gonzalo Bernardos que “estàs fent el ridícul”

El periodista Francesc-Marc Álvaro i l’economista Gonzálo Bernardos han mantingut una topada al programa ‘Divendres’ de TV3, després que el segon acusés al primer de ser “l’altaveu” del PDECAT. Bernardos ha defensat que Puigdemont no compta amb el PDECAt a l’hora de prendre decisions i que va “per lliure”.

Aquestes paraules han provocat la reacció d’Álvaro, que ha retret a Bernardos que fes “literatura”. El columnista de La Vanguardia ha demanat la paraula “perquè els espectadors sàpiguen la realitat, no la respectable literatura de l’amic Bernardos”.

El periodista ha criticat que “alguns desinformats van repetint que Mas està en contra del que fa Puigdemont. No! Artur Mas està molt d’acord amb el que està fent Puigdemont, inclosa la defenestració del conseller Baiget. Això és així per tots aquells que ens dediquem a informar d’això”.

“Informació oficial”, ha ironitzat tot seguit Bernardos, a més d’afegir que “jo ja sé que ets l’altaveu de determinada gent”, en referència al PDECAT. “Tu ets altaveu del teu deliri”, ha replicat Álvaro. “El que no permeto és que aquest senyor, dit Gonzalo Bernardos, em digui altaveu quan estic donant informació”, ha indicat, a més de sentenciar que “estàs fent el ridícul”.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alejandro, Barcelona, 07/07/2017 - 08:28

Pues yo creo que Álvaro tiene razón pero, voy más allá y, es que Mas está dirigiendo en la sombra todos los movimientos del concierto. Mas tiene un ego tan exacerbado que no puede permitirse no cortar el bacalao del procés, en la sombra, sí, pero llevando la batuta.

#4 botifler1914, Si Si emperatriz, 06/07/2017 - 17:12

No es una acusación, es una simple definición.

#3 Telamarinera, Vilanova, 06/07/2017 - 16:07

G. Bernardos, no es persona de criterio atinado; pero q Puigdemont, tiene la mirada puesta en la CUP, y en otros, y "na" en la Pascal y Bonvehi... está claro.
Su neta es llegar,;el mañana, no existe.

#2 Jos, VNG, 06/07/2017 - 16:00

Ui, sembla que no li ha agradat.
Pobriçó. I a més cita al Toni Aira...
Coi, hi ha periodistes que semblan que vagin al llit amb els polítics.

#1 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 06/07/2017 - 15:47

Aquest pobre destartalat va pel mon dient que es periodista. Ni mes ni menys el mateix que fa el Marhuenda.

Per molt que s´hagi autoretirat de circulacio durant uns mesos, s´hagi tret la grotesca permanent que duia i s´hagi deixat barba el seu ferum es inconfundible.

Aixo no es cura.