Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2011. 15:10h.

Acusen Mayor Oreja de fer "grans negocis" amb ETA

La presidenta de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya diu que "està documentat"

La presidenta de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), Carme Freixa, durant una tertúlia al Catalunya Opina de Canal Català, va acusar l'eurodiputat del PP, Jaime Mayor Oreja, de fer "negocis" amb ETA.

"Hi ha gent que no li ha agradat el comunicat d'ETA perquè ha fet els seus grans negocis a través de la por de moltes persones demòcrates, de companys del seu partit, del PP, del PSOE i de qualsevol partit democràtic", va assenyalar.

En aquest sentit va explicar que "el senyor Mayor Oreja i tota la seva família, i està documentat en una acta judicial, ha estat i ha participat en moltes empreses de seguretat". "Aquesta gent que s'ha dedicat a protegir la vida de molta gent ha cobrat uns sous de misèria mentre que el govern basc pagava 6.000 euros a les empreses de seguretat per cada membre".

"La caverna mediàtica que ha viscut de la por d'aquestes persones democràtiques, d'aquí al 20 de novembre estarem sentint de coses… serà terrorífic", va sentenciar.

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, present al debat, va expresar el seu "fàstic profund" per les paraules de Freixa, a més de titllar-les de "repugnants".

Carme Freixa
Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 xabi, eskoriatza, 15/07/2012 - 15:51

te recuerdo, bromo, que existe sentencia judicial por parte del juzgado de instrucción nº 5 de Vitoria, ratificada por la Audiencia Provincial de Álava y por el Tribunal Supremo.

#32 julia, barcelona , 27/10/2011 - 11:01

si te proves al jutjat y sino que calle aquesta charlatana.
tambre esta documentat lo de Pepiño Blanco
y esta fascista no ha dicho nada.
ya va siendo hora de que se quiten la creta estas individuas del pensamiento único.

#31 Gerard, Barna, 27/10/2011 - 08:41

Deixaré de banda la polèmica, que em sembla absurda per òbvia i degastada. Algu em sap dir en que es diferencien, pel que al terreny professional, les dones periodistes dels homes periodistes? Existeix alguna associació anàloga formada per aquests últims?

#30 josepxicot, Barcelona, 26/10/2011 - 19:34

No m´ho crec en Mayor Oreja pertany a una molt
honorable família basca,el conec,ès un senyor
i la seva família ès una víctima de l´Eta,si us plau
si es tenen proves...cap els jutgats,prou d´embru
tar,alguns periodostes,fan fastic,quin país.

#30.1 Manelic, Terra Baixa, 27/10/2011 - 08:50

Sí, una família molt honorable que va viure "placidament" durant el franquisme, explicat per ell mateix, i que van deixar de transmetre l'euskera als seus fills amb la voluntat de caure simpatics a l'amo espanyol. Tot un exemple de família honorable basca.

#29 Bromo, bcn, 26/10/2011 - 13:11

Si Mayor Oreja hace "negocios con ETA" por haber trabajado con empresas de seguridad privada, qué es lo que hizo el PNV con ETA en Lizarra, ¿sexo?

Por cierto, el primero que hizo circular esta insidia fue Arzallus, que nunca ha querido hablar de "sus" intereses personales y los de su familia.