Publicitat
Comunicació · 13 de Febrer de 2013. 12:49h.

Ada Colau considera El Mundo "un mitjà d'extrema dreta"

Nega que la PAH acabi cobrant fins a 327.000 euros per la ILP

Ada Colau considera El Mundo "un mitjà d'extrema dreta"

Ada Colau, en una imatge d'arxiu al Congrés

La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, considera que El Mundo és "un mitjà d'extrema dreta". Colau ha negat, d'altra banda, que la plataforma que lidera pugui arribar a cobrar fins a 327.000 euros com a compensació de les despeses de recollida de signatures per a la ILP.

"No cobrarem res. Un mitja d'extrema dreta -en al·lusió a El Mundo- ha intentat difondre que cobrarem. La llei diu que les despeses que has avançat et poden ser retornades. Hem fet una despesa mínima pagada per les diferents entitats que poden haver avançat al voltant de 20.000 € i esperem que algun dia ens tornin aquestes diners", ha dit en una entrevista a RAC-1.

Sobre el canvi de parer del PP pel que fa a la ILP sobre la dació en pagament, Colau ha comentat que "nosaltres no volíem llançar la tovallola fins el darrer moment. Si ho dones per impossible, no aconsegueixes mai res. La incidència que tenim avui, fa 4 anys no es podia ni pensar".

"No crec que la coincidència amb els toros hagi estat el més determinant. Ahir vam saber de la mort de dues persones més per culpa dels impagaments a Calvià. La pressió ve de molt de temps", ha explicat.

"Tenim tantes signatures que ningú entendria que no es debatés en unes institucions molt allunyades de la gent. Si no ho haguessin debatut tindrien un problema de deslegitimació greu. Era un tema de democràcia pura", ha afegit.

Sobre la seva incidència en la plataforma i el que s'ha aconseguit ha comentat que "no em sento una espècie d'Erin Brockovich, no és un triomf d'una sola persona. Són milers de persones. Tota la gent ho ha aconseguit".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#12 Terraxa, Terrassa, 15/02/2013 - 01:41

Des del 2008 fins ara les ajudes públiques directes al sistema financer espanyol sumen 216.000 milions, fet infinitament més escandalós que les declaracions d'aquesta sra.

#11 ton, sallent, 14/02/2013 - 19:25

la majoría de comentaris son espectaculars per la radicalitat en contra de l´Ada Colau, fins ara que trobeu que no ha fet be. Espereu per jutjar-la no? perque dona la sensació que hi ha una manca democràtica en els comentaris que de veritat es preocupant.

#10 Protágoras, bcn, 13/02/2013 - 20:07

La defensa de una causa justa no convierte a nadie en demócrata. De hecho muchos dictadores comenzaron su carrera defendiendo buenas causas.
Vaya con cuidado sra. Colau, aprenda de la humildad de Gandhi o Mandela y alejese de la soberbia de Stalin.

#9 Teseguite, Teseguite, 13/02/2013 - 19:35

No creo que El Mundo sea de extrama derecha, pero esta señora es sin duda de la izquierda más radical y extrema que uno pueda imaginarse. Tal vez su ideal sea Cuba o Corea del Norte.

#9.2 lector_333, Barcelona, 14/02/2013 - 00:57

Doncs jo no la veig especialment d'extrema esquerra, ni d'esquerres ni de dretes. Simplement la veig com una dona digna, honesta, humana i amb sentit comú que cerca justicia.

#8 BEJOTA, BCN, 13/02/2013 - 15:42

SRA. ADA: EL QUE SÉ ES QUE VIUEN DEL SEU TREBAL I NO COM TOTS EL MEDIS ACATALUNYA QUE VIUEN GRÁCIES A LES SUBVENCIONS.