Publicitat

El director de RAC 1 relleva Terribas a TV3

Adéu, Mònica

Mònica Terribas

El consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha nomenat Eugeni Sallent nou director de Televisió de Catalunya sense cap vot en contra. Sallent substitueix Mònica Terribas, a qui el consell de govern ha volgut agrair i reconèixer la gestió els últims quatre anys.

El nou director es mostra partidari de continuar amb el model que ha portat TV3 a ser un referent en qualitat i lideratge i que serveixi de motor de la comunicació a Catalunya. Sallent aposta per comptar amb la gent de la casa per formar el seu equip en un context d'austeritat econòmica.

En aquesta línia, Sallent ha manifestat que "el que hem de fer és optimitzar els recursos que tenim i treballar per continuar defensant aquest model tan bo que és TV3 i aprofitar una herència que és el pòsit de molta gent i de molt talent".

Eugeni Sallent és llicenciat en Informàtica i màster en Direcció d'Empreses. Fins ara, ha estat director general de Radiocat XXI, el grup d'emissores del Grup Godó, format per RAC1 i RAC105, i vicepresident de l'Associació Catalana de Ràdio (ACR), que agrupa les emissores de ràdio privades a Catalunya. Aquest no serà el primer càrrec públic que ocupi el nou director de TV3, ja que els anys 90 va ser quatre anys gerent de Catalunya Ràdio.

Eugeni Sallent

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#33 Teresa, Sabadell, 28/04/2012 - 11:56

moltes gracies Monica ... per tot el que has fet... ets una periodista de primera!!! sença pels ha la llengua... gracies.

#32 Pau, BCN, 27/04/2012 - 09:02

Mònica ho has fet molt be!!! Pero està clar, CyU es deu als seus amos, Grup Godó !!! Quan votem un partit votem uns lobbys, aixó està més podrit que la mare que va parir els polítics

#30 Ignasi, Barcelona, 26/04/2012 - 14:10

Mònica, fins mai més.
Tinc dues nebodes que, gràcies a la teva televió, no han pogut veure els dibuixos en català. Ara tenen quatre anys, i per principis, no hem volgut que creixessin amb dibuixos tipus manga o velicosos. Has fet mes mal del que creus.

#30.1 Marc, Girona, 26/04/2012 - 22:58

Ignasi, ets el paio més despreciable que he llegit en molt de temps. Televisió de Catalunya no només emet Anime (ja que el manga és un còmic, a veure si et verso en la matèria), i a sobre l'emet quan ja arriba l'hora de posar a dormir els nens. A sobre em fa la impressió de que no saps educar nens.

#29 Ramon, Barcelona, 26/04/2012 - 14:05

És cert aquest rumor que corre per les redaccions i els cafès de Londres (on van a practicar l'anglès els exilats del mi PPciu) en el sentit que l'Eugenio Sallent havia estat capità en pràctiques informàtiques del Titànic?.

#28 Pere, Mataró, 26/04/2012 - 11:08

Quin poc esperit de gestió empresarial que tenen els polítics.No hi ha cap empresa que quan un director li funciona i li millora la seva empresa,el faci fora.Es nota que la majoria del politics no han muntat mai cap empresa ni han sabut el que és treballar de valent. Nomès la obediencia del partit