Publicitat
Comunicació · 2 de Febrer de 2011. 19:53h.

Agredit un corresponsal de TV3 al Caire

Partidaris de Mubàrak també colpegen tres enviats especials del Grupo Godó

Agredit un corresponsal de TV3 al Caire

Roura, en una imatge de la crònica en la qual ha estat agredit

Un dels enviats especials de TV3 a Egipte, Joan Roura, ha estat agredit per partidaris del dictador Hosni Mubàrak quan estava fent una crònica en directe des de la plaça Tahrir del Caire. La connexió amb el periodista s'ha tallat després de sentir-se alguns crits dels manifestants pro governamentals.

Dos minuts després, Roura ha pogut tornar a contactar amb Sant Joan Despí. El corresponsal ha explicat que li havien agafat el telèfon mòbil i l'han llançat al terra. També ha rebut alguns cops i se li han endut tots els diners que duia a sobre. Malgrat l'ensurt, Roura ha indicat que es trobava sa i estalvi.

El periodista de TV3 ha detallat que l'autor de l'agressió anava armat amb una pistola, però que no podia precisar si es tractava d'algun membre de la policia. Mentre els partidaris de que Mubàrak sigui destituït veuen amb bons ulls els informadors estrangers, els adeptes al règim dictatorial han començat a agredir els comunicadors foranis.

També han estat agredits tres enviats especials del Grupo Godó. Segons La Vanguardia, la periodista Gemma Saura ha estat insultada per afins a Mubàrak. Li ha pres la bossa i el mòbil. La policia li ha retornat els objectes robats, però també ha estat insultada per aquests membres del cos de seguretat.

El fotògraf Guillem Cerva, que col·labora amb el diari català, ha denunciat una altre agresió. Per la seva banda, Sal Emergui ha hagut de tallar una connexió en directe al programa Versió RAC1. Després ha explicat que li han tractat de treure el telèfon a cops de puny.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 santsenc, sants, 03/02/2011 - 18:38

Hi han musulmans bons i dolents. Hi han jueus bons i dolents. El que estar clar que els qui van alla per informar tenen el risc de ser agredits. Els qui estem a casa estirats al sofa i mirem les notícies no.

#8 Daserrout, BCN, 03/02/2011 - 12:14

Joan Roura, un pro-Hamas e islamista de mena agredit allà on tothom és chupi-guay ?.
No m'ho puc creure. Ell i el Pepe Garriga ens han estan venen durant anys als TN que els dolents són els jueus i els bons el moros, i vet aquí que l'han estumacat els moros. Ui Ui Ui quina pena.

#7 Miquel, Barcelona, 03/02/2011 - 10:15

Francesc (Badalona): abans de dir res, aprèn a llegir i a escoltar. Ell mateix va explicar que li havien tornat el mòbil. Per cert, els insults te'ls pots aplicar a tu mateix.

#6 Ramon, Barcelona, 03/02/2011 - 00:17

I a sobre mentre l'agredien, i en Roure continuava al mig de tot el merder amb el perill a sobre, els seus companys del 3/24 vinga a xerrar amb ell (no li deien pas que marxés i es posés a recer). Li estaven fent mal en directe pel 3/24, i ningú li deia que fotés el camp d'allà, vergonyós.

#5 francesc, badalona, 02/02/2011 - 23:56

Miquel (Barcelona) Ets un pocapena. Però que et penses que aquest tiu no pot aconseguir un altre telèfon per poder fer una telèfonada. Però d'on surts tu?