Publicitat
Comunicació · 29 de Setembre de 2010. 14:42h.

Agressions a la premsa

Destrossat un cotxe de RAC1 i una càmera de TV3, bats de beisbol contra la COM i pedres a Intereconomía

Agressions a la premsa

El cotxe de la COM, destrossat

La vaga general ha provocat que treballadors del mitjans de comunicació hagin patit agressions per part dels piquets. RAC1 ha explicat que un grup d'activistes violents han provocat greus incident al centre de Barcelona. Una unitat mòvil de l'emissora ha quedat "totalment destrossada".

També el TN de TV3 ha denunciat que una càmera de televisió de la televisió pública ha quedat destrossada, durant els aldarulls a Plaça Universitat.

Una unitat mòbil de COMRàdio ha estat atacada. Una trentena de joves encaputxats  han llençat pedres contra les unitats mòbils dels mitjans de comunicació que estaven cobrint informativament la jornada de vaga general i han trencat els vehicles amb bats de beisbol.

També han destrossat la unitat mòbil de Punto Radio Catalunya-Onda Rambla. Un tècnic i un periodista estaven treballant a dins del cotxe quan han començat a llençar pedres d'un tamany considerable.

Finalment, a Madrid, un reporter d'Intereconomía ha estat acusat de "fatxa", "esquirol" i ha hagut de patir llançament d'objectes, com ara pedres, cap a la seva persona.

La unitat mòbil de Punto Radio Catalunya-Onda Rambla, apedregada

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos, Barcelona, 30/09/2010 - 00:06

Ahora empezais a experimentar en carne propia vuestra complicidad historica con todos estos matones, independentistas radicales, violentos, antisistemas etc que habeis ayudado a crear. ¿Os acordais cuando miarbais para otro lado cuando agredian e insultaban a gente del PP o Ciutadans?

#9 Faithless, Barcelona, 29/09/2010 - 20:43

Ciudadanos= manipulació, histèria, mentides, paranoia, anticatalanisme i això sí, espanyolisme rampant.

#8 Catalunya, Barcelona, 29/09/2010 - 18:44

veure els Ciudadanos aprofitar fins i tot incidents lamentables com aquests per continuar amb la seva tasca de propagar l'odi en una mescla repugnant de mentides, demagògia i populisme em fa un fàstic profund. Realment no tenen límit.

#7 Anna de Vic, Vic, 29/09/2010 - 18:43

RAC1 tanbe?. Si es la radio dels que som independentistes com jo!
A ERC sempre ens diuen que es la nostra radio i no Catradio.
Baste, Llimos, Pou...aquest que sabem que son d'ERC sempre tindran els nostre recolsament.
Visca ERC i RAC1.

#6 TONI de CUUDADANOS, BARCELONA, 29/09/2010 - 18:04

Estamos convirtiendo el Estado de Derecho en la jungla sin ley. Si no acatamos las leyes ni respetamos las instituciones con que nos dotamos, sembramos el odio entre nosotros, no llegaremos muy lejos. Sí estamos llegando muy lejos en paro y destrucción de la economía.