Publicitat
Comunicació · 8 de Setembre de 2021. 12:57h.

“Això de Rússia no fa cap favor a l'independentisme"

Manuel Trallero, periodista: "està apareixent cada vegada més com un element d'extrema dreta"

“Això de Rússia no fa cap favor a l'independentisme"

El periodista Manuel Trallero, en una entrevista al canal de youtube de Xavier Rius, considera que “això de Rússia no fa cap favor a l'independentisme, que està apareixent cada vegada més com un element d'extrema dreta". "Els grans amics que té Puigdemont a Bèlgica són els partits d'extrema dreta flamencs", ha advertit.Trallero creu que "els independentistes estan ensenyant la poteta. Putin a més de ficar-se a Catalunya s'ha ficat a Itàlia donant suport la Lliga Nord i s'ha ficat en altres països donant suport a partits d'extrema dreta. Putin està fent totes les maniobres possibles per desestabilitzar la UE".

El periodista apunta, d'altra banda, que "Catalunya ha tingut sempre aquest problema, té una debilitat intrínseca: som pocs, som poca gent i el creixement econòmic s'ha fet a causa de la immigració".

"Sense la immigració dels anys 60 Catalunya no tindria la potència econòmica que té en l'actualitat. Això és indiscutible. S'ha demostrat per activa i per passiva. Però aquest corrent immigratori que és tan indispensable per a Catalunya també posa en perill la identitat catalana", afegeix.

Trallero, finalment, fa referència als moviments migratoris i assenyala que "la societat francesa està en crisi i amb por a una guerra civil. S'està debatent el problema de la identitat".

"Tenim por de perdre la nostra pròpia identitat. Tenim por de la identitat des de l'11 de setembre de fa 20 anys perquè es va demostrar que no tenim seguretat. No discutim si necessitem immigració o no la necessitem. El que debatem és la por a perdre la nostra identitat", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 motxo, Girona, 08/09/2021 - 16:52

En Catalunya no hay una identidad, como mínimo hay dos, y posiblemente 6 millones de identidades. Esta gente están constantemente adoctrinando y manipulando.

#5 Marcial Heredia, El circo de vacaciones, 08/09/2021 - 16:27

Con los cuentos rusos tienen embobados a la parroquia. Esos no han visto un ruso en su pvta vida.

#4 Pep, BCN, 08/09/2021 - 15:17

¿Apareciendo? Siempre han sido de extrema derecha, y a veces simplemente camorristas (hay tres maneras de hacer las cosas: bien, mal y como ellos las hacen)

#3 Nitato, Navarcles, 08/09/2021 - 14:17

Usted dice que están pareciendo, pero muchos sabemos hace años que ES extrema derecha con bandera catalana.

#2 Catalanisme, Barcelona, 08/09/2021 - 14:01

La nostra identitat no la perdriem si els que ens governen no fóssin tan patosos i amb tan poca intel.ligència emocional, el catalanisme s'ha fet antipàtic a base de imposicions, sancions, insults, menyspreus..., fins i tot per a molts catalans sense complexe de superioritat

#2.1 Pere que tomba, Gibraltar, 09/09/2021 - 10:10

Doncs apa que l'espanyolisme! Mires la palla però no veus la biga.