Publicitat
Comunicació · 19 de Febrer de 2014. 08:08h.

"Això és indefensable!"

Crítiques per la vaga de TV3 i el viatge a Manchester “a cor què vols” dels comentaristes que no han fet el partit del Barça

"Això és indefensable!"

Bernat Soler i Gerar López, en una foto d'arxiu

TV3 ha emès el Manchester City-Barça sense els comentaris de Bernat Soler i Gerard López a causa de la vaga dels treballadors de la televisió pública catalana tot i que es trobaven, juntament amb Jordi Grau, a Manchester, des de dilluns. Això ha provocat les queixes dels usuaris de Twitter: “Bernat Soler i companyia a Manchester. A cor què vols. Pagat entre tots. I a TV3 vaga. Nois, això és indefensable!”. 

Un altre s’ha preguntat “si fan vaga, per què envien el Bernat Soler i el Gerard López a Manchester els de TV3?”. En aquest sentit, li han respost que “els catalans els hem pagat el viatge a Manchester! Viatge +  vaga + despeses = Xollo!”.

També han fet servir la ironia per apuntar que “gràcies a la vaga de TV3 podem comprovar una cosa que ja se sabia: els comentaris de Bernat Soler i Gerard López són totalment prescindibles” o que “això de veure TV3 sense Bernat Soler, Jordi Grau i el Gerard és una alegria! Que facin vaga cada dia!”.

“Avui TV3 demostra -manifesta un altre usuari de la xarxa social- que pot acomiadar Bernat Soler, Xavi Valls, Gerard López i Jordi Grau sense que es noti que no hi són”. “Les vagues de TV3 et fan reflexionar. Són necessaris comentaris 'brillants' de Gerard Lopez i setciències de Bernat Soler? ...NO”, afegia un altre.

També n’hi ha que s’han alegrat de l’absència dels periodistes de TV3 i han assenyalat que l'absència de Jordi Grau i Bernat Soler "és un regal diví del cel” o que "el nou comentarista de TV3 que substitueix Bernat Soler no ho fa malament".

Malgrat la vaga de treballadors, TV3 ha decidit emetre igualment el partit, per evitar les sancions econòmiques que es podien derivar de l'incompliment del contracte. En concret, els patrocinadors podrien reclamar una indemnització i la UEFA una altra. A més, la no emissió d'un partit faculta els organitzadors del campionat a rescindir el contracte unilateralment, si ho consideren.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#60 joan, barcelona, 20/02/2014 - 13:04

molt millor només amb so ambient. Els comentaris són vulgars i absurds. I els de basquet només el gran Nacho Solozabal, la resta molesten i molt. No han d'explicar les seves experiències i els seus luxes, sinó narrar el partit. Possibilitat d'Àudio2 ja !!!

#59 Alvaro, bcn española, 19/02/2014 - 23:22

Tv3 molt millor tancat. Pensaba que la pestilencia y febrada independentista habia afectado al planeta entero. Pero no, todavia hay personas con dos dedos de frente para asegurar: La Culpa No Es Sempre De Madrid.

#58 Albert, Mataró, 19/02/2014 - 23:05

¿No podrien fer vaga a TV3 el dia que hi hagi comentaris de bàsquet d'en Rubirosa? És que de veritat, aquest paio és insoportable!!!

#58.1 Saprissa, Sants, 20/02/2014 - 06:29

hahaha molt bona aquesta

#57 Pep, BCN, 19/02/2014 - 21:50

No solament hi ha aquest mal exemple. El darrer cap de setmana van enviar un periodista de Catalunya Ràdio a Islàndia i a Suècia a seguir el festival Sónar que es celebrava allí on tot costa pasta gansa...Els haurien d'acomiadar a tots i a totes! Quina vergonya de televisió i ràdio pública catalana!

#56 manel, Barcelona, 19/02/2014 - 20:58

El pitjor de tot és que aquesta gent cobra més que un cirurgià que salva vides i a sobre els i paguem els viatges turístics, quin morro que tenen, els haurien de fotre fora a tots aquets de tv3 i gafar aturats que les facultats de periodisme estan plenes, fora aquesta gent de TV3.