Comunicació · 30 d'Octubre de 2009. 10:20h.

"Això és un maltracte!"

Maria de la Pau Janer diu que Garzón "s'ha passat moltíssim"

L'escriptora Maria de la Pau Janer ha criticat el jutge Baltasar Garzón pel tractament que ha donat als detinguts pel cas Pretòria. "El jutge Baltasar Garzón s'ha passat molt amb la operació. S'ha passat moltíssim". "Aquests senyors estan imputats, per tant, jo encara crec en la presumpció d'innocència", ha recordat Janer.

"Us sembla normal tot aquest show mediàtic? baixant de la furgoneta emmanillats, en furgons... Aquesta foto emmanillat em sembla que només que hi hagi una persona que sigui innocent ja no s'ha de fer a cap, fins que es demostri que són culpables".

"Això és un maltracte! fer-los menjar un entrepà i dormir vestits no sé on, és un maltracte. Per què aquesta tortura innecessària? que els hi facin l'interrogatori ràpid! És que Garzón ha d'anar a algún lloc? Aquesta gent ja està marcada per sempre", ha lamentat.

Maria de la Pau Janer, a TV3
Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#80 Josep, Badalona, 01/11/2009 - 20:05

Per què es posa així l'escriptora? Que té por d'alguna cosa? Que ha cobrat alguna cosa que no hauria d'haver cobrat? És una reacció estranya amb persones que podrien haver-se saltat les normes.

#79 josepxicot, barcelona, 31/10/2009 - 18:51

Aquesta Stra.sembla ser que no veu bè
les fotos dels xoriços,potser perquè sòn
del seu bandul,però no va dir res quan
alguns del PP va petir el mateix.Ho sen
to pero els del PP no van anar a la presò,
eren inocents.

#78 Miiuk, Barcelona, 31/10/2009 - 13:23

i les persones que han estat maltractades per la manca de serveis? Aquests elements han fet desparèixer 44 milions d'euros destinats a les persones! Ja n'hi ha prou de corrupció en nom de la pàtria!

#77 anna pujol, Barcelona, 31/10/2009 - 13:07

Aquí els únics que es passen són els lladres. Ja ni ha prou de corrupció en nom de Catalunya.
Per què defensa a lladres Sra Janer?

#76 Maria de Montserrat, COLLBATÒ, 31/10/2009 - 12:35

Un altre altaveu de la FUNDACIÓ CATALUNYA OBERTA del Prenafeta.,demanant clemència als seus amos i callant quant es tracta de detencions a independentistes., per part del mateix jutge.