Publicitat
Comunicació · 3 de Juny de 2019. 19:55h.

Això va de democràcia

El consell de govern de la Corpo està en funcions des de fa més d’un any

Això va de democràcia

Núria Llorach, presidenta de la CCMA amb el director de TV3 Vicent Sanchis i el de Catalunya Ràdio Saül Gordillo en una imatge d'arxiu

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals està en funcions des del 2018 i dels sis membre que hi hauria d’haver només n’hi ha quatre, segons assegura el comitè d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio.

Els representants dels treballadors dels mitjans públic de la Generalitat exigeixen als grups parlamentaris “diligència” en la reforma de les lleis de les llei audiovisuals per “procedir a la renovació del Consell de govern de la Corporació, del que ja només queden quatre membres, i amb el mandat caducat”.

“No ens podem permetre una CCMA i uns mitjans sense legitimació democràtica”, reblen el comitè d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio. També afirmen que la renovació és “necessària per al bon govern de la CCMA i els seus mitjans”, alhora que lamenten que la reforma de les lleis audiovisuals està pendent des de fa dues legislatures.

L'actual presidenta, Núria Llorach, mai ha estat designada pel Parlament i ocupa aquesta plaça en el lloc de Brauli Duart, a qui va reemplaçar durant el temps en què va estar malalt.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat