Publicitat
Comunicació · 3 d'Abril de 2012. 15:44h.

Al Govern "ja li agrada el mapa del temps que hi ha"

"Els consellers de la CCMA tenen molta feina per entretenir-se en això"

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha deixat clar en roda de premsa que "al govern ja li agrada el mapa del temps que hi ha", en referència a les declaracions del vicepresident de la Corpo, Armand Querol, que va demanar incloure tot Espanya en el part meteorològic de TV3.

"També és veritat que aquesta no és una decisió del Govern, ja tenim prou feina", ha matisat. Tot i això, sí que ha indicat que com a "responsable de comunicació de la Generalitat, els vaig demanar més qualitat i més audiència, a poder ser, amb menys pressupost".

"Això és la quadratura del cercle", ha argumentat. Homs ha assenyalat que "els consellers de la CCMA tenen molta feina, com per entretenir-se en els mapes del temps".

Homs
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pep, manresa, 03/04/2012 - 20:07

I a qui no li agradi, que no s'ho miri.
Bé, de fet els que ho critiquen ja no s'ho miren, si son peperos ja ténen Intereconomia, etc. i si son sociates ja ténen TeleCinco, etc
Jo arreglo l'aparador de la meva botiga al gust de la meva clientela, quin problema hi ha?

#1 joan, manresa, 03/04/2012 - 16:33

El Casal,16,25 h.--Dons la veritat Sr.Homs u dissimulan molt be...,u dïuen amb la boca petita...,prou ya Sr.Homs de fer de capallanets de poble o de San Benet....,ens cal més contundencia,ens cal fermeça...,¿ Qué no sent la gent del carrer...?Sí CiU no varía el rumb no el votarán ni la familia..