Publicitat
Comunicació · 11 de Novembre de 2013. 12:01h.

"Al seu programa no vol venir ningú"

Aguirre acusa la periodista Ana Pastor de ser "esquerra radical" durant una entrevista

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va ser entrevistada a 'El objetivo' de La Sexta, on va mantenir les seves ja tradicionals disputes amb la periodista Ana Pastor, a qui va acusar de fer "al·legats" polítics, així com de pertànyer a "l'esquerra radical".

Ja d'entrada, Aguirre va dir a Pastor que "espero que no estigui vostè embarassada, no tinguem un problema". D'aquesta manera recordava la dirigent del PP una entrevista realitzada per la mateixa periodista a TVE, després de la qual Pastor es va posar de part. "Espero que no tinguem aquí un miscarriage (avortament espontani)", ha afegit en aquest sentit.

Minuts més tard, Aguirre va llançar un altre 'dard' a la periodista quan va reivindicar que "sóc la política que més respon, tant que sóc aquí al seu programa, al qual no vol venir ningú". Durant l'entrevista, la tensió va anar en augment i la presidenta del PP madrileny va acusar la periodista de "fer al·legats" en lloc de preguntes.

Tot i això, el moment de màxim distanciament va arribar quan Pastor va recordar a Aguirre seves polèmiques amb la sanitat madrilenya. Després d'afirmar que "a mi no em xiulava ningú", la política va recriminar a la periodista que utilitzés la paraula 'escrache'. "Aquesta és una paraula que utilitzen els que pensen com vostè, l'esquerra radical", ha sentenciat.

Imatge de l'entrevista
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Sara White, Tarragona, 12/11/2013 - 11:39

Al Be bop a -lu-la d'Amposta: Els que estan a C's si estiguessin al PP no serien ningú, aquests grups petits amb poc contingut i ideari neixen per encabir gent que vol "ser algú" en política, de fet la majoria de les escisions es produeixen principalment per aquest factor, també les religioses.

#7 dreta radical, Cat, 11/11/2013 - 14:42

Si avui tornés el José Antonio i companyia seria "liberal" i votaria el partit de la sra Esperanza Aguirre. Benvinguts al liberalfalangisme hispànic!

#7.1 Víctor, Barcelona, 11/11/2013 - 19:01

Todo el mundo sabe que los franquistas de Barcelona se metieron en CiU.

#7.2 mireia, bcn, 13/11/2013 - 14:08

no confonguis franquistes amb gent de dretes (per molt que molts d´ells ho són)

#6 PP i C's = ultradreta radical franquista, Lleida, 11/11/2013 - 14:36

Tots els no nacionalistes de c's a favor de l'ultradretana i casposa Doña Espe, la führer dels franquistes mesetaris. I desprès sou un partit d'esquerres jajaj

#6.1 Be- bop- a -lu-la, Amposta, 11/11/2013 - 17:50

No li veig gaire sentit al que dius. Si els de C's fossin així, potser estarien al PP (suposo) Dona-li una mica més de nivell als comentaris, home! Esforça-t'hi una mica, va que pots!

#5 fart de tot, Cat, 11/11/2013 - 13:49

La dreta radical espanyola, per no dir nova extrema dreta, és la que avui exemplifica aquesta senyora i els seus amics de Libertad Digital.

#4 Ricard, Barcelona, 11/11/2013 - 13:09

L'Ana Pastor està molt bona, Llàstima que no m'entrevisiti. De bon gust hi aniria. Que em
pregunti el que vulgui.