Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2013. 10:14h.

Albà tracta Gregorio Morán de "colonitzador victimista"

L'actor de TV3 considera el periodista un "comunista perdonavides"

L'actor Toni Albà ha criticat el periodista Gregorio Morán després de veure la seva entrevista a Els Matins de TV3 i l'ha titllat, en diverses piulades a twitter, de "colonitzador" així com de "comunista perdona vides".

A criteri de l'actor de TV3 és "escoltar a Els Matins de TV3 Gregorio Morán i veure l'encarnació del colonitzador victimista disfressat de 'ciudadano del mundo'". "Gregorio Morán és el comunista perdonavides que més s'assembla a l'intel·lectual de dretes. Perquè deu ser?", ha afegit més tard.

D'altra banda, l'actor també ha tingut paraules contra el fill de l'eurodiputat del PP, Alejo Vidal-Quadras, en les darreres hores. "Una senyora em va confessar que portava el seu fill a la mateixa escola de l'Alejo. Em va dir que ja se'l veia que no estava gaire bé…", ha escrit.

No només Albà ha criticat el periodista. També hi ha qui el veu "ressentit" i el considera "una de les perles negres de La Vanguardia. Que desagradable!"; "Què fa tv3 donant minuts a un paio com Gregorio Morán?; "Gregorio Roran, si tant poc t'agrada aquest pais, que cullons hi fots aqui?", han estat altres piulades.

En aquest sentit, hi ha qui lamenta que "TV3 doni espai a Gregorio Morán. Vaja 'tipejo'; "Gregorio Moran, articulista de La Vanguardia, i que acaba de treure un llibre, és el prototipus del xarnego orgullos de no haver-se integrat".

Albà

twitts

Publicitat
Publicitat

95 Comentaris

Publicitat
#57 Bernat Muniesa, Barcelona, 11/09/2013 - 17:17

Em pregunto si aquest Alba o Albà es pujolista. Pasolini deia que la persona que no es crítica amb el poder s'acaba convertint en bufó dels seus amos, en aquest cas el tal Alba o Albá i CDC.

#56 Magos, Barcelona, 03/06/2013 - 13:36

I si volen saber més, llegeixin-se el que opina en els seu últim artícle de La Vanguardia, dels que escribim en aquests tipus de missatges a internet Don Gregorio Morán

#55 Magos, Barcelona, 03/06/2013 - 13:00

Quedi clar que quan vaig al lavabo, ho faig sola i sense retoladors ni sprays. Només hi faig la feina deguda. no m'agrada embrutar ni pintar a les parets, quan pinto ho faig amb pintures a l'oli o aquarel·les i sobre tela o paper especial.

#53 BEJOTA, bcn, 29/05/2013 - 20:32

Lo de colonitzador ...Desde Felip V (o Carles III),als catalans, s'els hi va permetra anar a fer les amériques (terra de la Corona de Castella).Per tant ,eudan 150 anys per quel la gent de fora de Catalunya es trobi ací com a casa seva.

#52 Fran, Llinars, 29/05/2013 - 20:17

Ostres, com ha d´estar el pati perque aquest encara no hagi trobat encara on col.locar-se´n.