Publicitat
Comunicació · 6 de Juliol de 2016. 12:46h.

Albert Om torna a la ràdio

Farà un programa diari “d’històries i persones” a RAC1

Albert Om torna a la ràdio

Albert Om

El periodista Albert Om ha confirmat el seu retorn a RAC1 amb un programa diari a partir del setembre. Om  es proposa “marcar un trencament a la jornada” amb un espai “d’històries i persones” a les 7 del vespre. "Em fa il·lusió tornar a casa. Tinc moltes ganes de fer ràdio i fer-la en una franja que m'agrada molt”, ha celebrat.
 
També ha recordat que ”vaig marxar de RAC1 el juliol del 2004 després d'haver fet 968 programes”. També ha confirmat que “faré programa a les 7 de la tarda, després del Clapés i abans del Pou”. "A les 7 molta gent acaba la jornada laboral. És el gran moment del dia”, ha destacat.

“La meva proposta és acabar la jornada informativa també. Marcar un trencament. És aquell moment del dia en què sembla que el dia ja s'acaba però encara poden passar moltes coses i segurament algunes de les millors, perquè és el moment del dia que te'l dediques a tu. És fer un viatge radiofònic que acompanya el viatge de molts oients, de 7 a quarts de 9, que va amunt i avall i torna cap a casa”, ha explicat.
 
El periodista ha relatat que ”durant aquest temps he tingut altres ofertes radiofòniques i televisives. Tenia més ganes de fer ràdio que de fer tele. Ens hem entès molt ràpidament amb el director de RAC1, Eduard Pujol”.
 
També ha reconegut que ”Tenim idees pel títol, però encara no tenim el nom definitiu”. "No serà un informatiu. No serà un programa d'esports. Parlarem d'històries, de persones, de vida, de carrer, que aparegui gent que no apareix durant el dia, fer un programa amb ritme, humà, proper, amb molta participació”, ha apuntat.

Om ha assenyalat que “em fa il·lusió, però a la vegada estic cagat de por. No té res a veure la ràdio que vaig deixar el 2004 amb la ràdio del 2016”. Finalment, ha dit que “la secció dels dilluns al programa d'en Joan M. Pou amb la Cristina Puig m'ha ajudat molt a entendre que em venia molt de gust tornar a fer ràdio, de posar-me davant d'un micròfon i explicar històries”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Rafecas, Vic, 07/07/2016 - 17:24

Otro enchufe. Lo utilizara para sacar a su amigos "cobrando" .... i espanyaenroba traca traca

#8 Jordi B. R., L'H, 06/07/2016 - 19:03

No és massa sant de la meva devoció, però el format que presentava del convidat va tenir un gran èxit i va ser literalment copiat per totes les cadenes estatats.
Perquè sigui català , no podeu ser objectius??

#8.1 Pere, Barcelona, 06/07/2016 - 23:38

A aspanya tot ho copian d'aqui. Es el que te tenir un retras d'uns lustres resoecte a Europa

#7 angelito, barcelona, 06/07/2016 - 18:10

O sea, un programa de trolas y nacionalistas.

#6 magrab, Barcelona, 06/07/2016 - 17:17

Més magazines, no, si us plau, vull esports com ara. Quin avorriment.

#5 modium, Moià, 06/07/2016 - 16:14

Ja ho saps que et tocarà lidiar amb perles com el Màrius Carol i el Xavier Sardà