Comunicació · 9 d'Octubre de 2009. 17:24h.

Albert Sáez admet que els partits es van "equivocar" amb ell

El president de la Corpo cuestiona l'existència del consell de govern de la CCMA

Al president de la CCMA, Albert Sáez, se li ha escapat que "potser" els partits es van "equivocar" escollint-lo per al càrrec durant la comissió de control d'aquest dimarts. Sáez ha reaccionat així després de les crítiques de CiU sobre l'eventual "governamentalització" dels informatius de TV3. El president s'ha queixat que si "cada vegada que la TV3 fa algo hem de reunir el consell de govern m'ho avisen perquè TV3 fa moltes coses al llarg del dia".

En la seva opinió, "hem convertit el control dels mitjans de comunicació en 'El show de Truman'" en referència a aquesta pel·lícula nordeamericana en al que "res és el que sembla i el que sembla no és".

En la seva opinió, "hem creat el Consell de l'Audiovisual, el consell de govern i no sé quantes coses més" per "continuar dient tot el dia que hi ha ingerències i pressions". Albert Sáez ha reconegut aleshores que "ens vam equivocar, el primer possiblement jo" i "vostès abans que jo escollint-me a mi" perquè va ser votat "per tres terceres parts del Parlament".

El president de la CCMA, Albert Sáez, durant la compareixença
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Avorriment català.cat, Barcelona, 10/10/2009 - 10:22

La Llei de la CCMA és una veritable porqueria i fins que no la canviin no ens en sortirem, Gastem diners públics per embolicar-nos en discusions eternes. Volen consens en una assamblea de partits...jajaja. Això és impossible, i menys en any electoral

#5 rafel, bcn, 09/10/2009 - 20:05

No podem saltar al coll de la Terribas cada vegada que una noticia o reportatge no ens agrada. Els balanços es fan a fi de temporada. Fins que no s'acaba un partit no es pot fer la crítica.

#4 Jordi, Barcelona, 09/10/2009 - 19:24

EL PROBLEMA és que CiU, que ja va votar la llei de la CCMA a desgrat, tot i que la va empitjorar, no admet que TV3 ja no és "la seva", i que dongui notícies que la perjudiquen. L'espanyolització és una cortina de fum. Volen TV de partit ?

#3 no hi ha mes cec que el que no hi vol veure, a la lluna, 09/10/2009 - 18:36

TV3 es la tercera televisió española. Aixi es i aixi va ser quan va començar. Gràcies Sr. Pujol i CIU

#2 Pere, Barcelona, 09/10/2009 - 17:47

Tots els partits no es van equivocar amb Saez, només els de CiU, doncs els del tripartit poden estar ben contents amb ell: els hi fa la feina bruta de control i espanyolització de TV3 a costa de cremar el seu prestigi professional..Què trist!.