Publicitat
Comunicació · 23 de Març de 2010. 16:58h.

Albert Sáez deixa la Corpo abans que el facin fora

Fitxa com a nou director adjunt d''El Periódico'

El Periódico ha anunciat aquest dimarts la incorporació com a nou director adjunt de la publicació Albert Sáez, fins ara president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Sáez ha deixat plantada Esquerra, que el va proposar per al consell de govern, i en plena precampanya electoral costarà trobsar algú de consens per ocupar el càrrec. La decisió, a més, ha estat anunciada dos dies abans de al reunió de l'esmentat consell de govern.

Albert Sáez havia perdut suport com a president del consell de govern de la CCMA durant les darreres setmanes. Sáez va arribar al càrrec a proposta d'ERC i amb el suport del PSC, però la seva gestió havia començat a provocar malestar tant en socialistes com en convergents. Fins i tot començava a circular la possibilitat d'un relleu l'any vinent durant la renovació parcial del consell de govern.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Max Cuminal, Barcelona, 23/03/2010 - 18:44

No patiu, això és una estratègia del Voltes i companyia ara per nacionalitzar el Periódico... O no, senzillament ja veiem el llautó a la gent d'E (d'Espanya, d'Entristida, d'Empetitida...)