Publicitat
Comunicació · 11 de Desembre de 2009. 14:25h.

Albert Sáez 'passa' de tot

Malestar dels partits per l'actitud 'passota' del president de la CCMA al Parlament

El president de la CCMA, Albert Sáez, ha desconcertat els partits amb la seva actitud a la comissió de control parlamentari de la Corporació. Sáez, que va arribar al càrrec per consens després de ser Secretari de Comunicació del Govern, ha tingut dues topades durant la sessió d'aquest divendres: primer amb la portaveu de CiU, Joana Ortega, i després amb la d'ICV-EUiA,  Dolors Camats.

En una comissió tan sensible com la de la CCMA -que vetlla pel pluralisme a TV3 i Catalunya Ràdio- sovint hi ha topades entre l'equip directiu de la Corporació i el partit de l'oposició, però costa més que sigui el representant d'un partit del Govern. "Ha estat un escàndol", ha afirmat un diputat de la majoria. "Ha estat de mal gust", ha afegit un diputat de l'oposició.

L'actitud de Sáez, que percep una retribució anual superior als 120.000 euros, ha estat comentada fins i tot als passadissos durante un recés de la sessió, sobretotalgunes de postures o gestos, mentre intervenia la directora general, Rosa Cullell, o la directora de TV3, Mònica Terribas. "El president de la Corporació no pot mostrar aquest passotisme durant una sessió parlamentària", ha manifestat un altre diputat a e-notícies.

La portaveu de CiU, Joana Ortega, havia preguntat per la recent entrevista de Cullell a El Periódico en la que qüestionava el model de gestió i Sáez s'ha afanyat a contestar amb un "no entenc res, per tant, com que ha al·ludit a la directora general i a la directora de TV3, els hi passo la paraula", abans de passar-li a la directora general.

Dolors Camats, d'Inicativa, li ha demanat pel contracte programa i Sáez ha replicat en to irònic: "li agraeixo infinítament que haguem tingut la primera notícia de l'estat en què es troba el mandat marc, pel qual ningú ens ha sol·licitat la nostra opinió". "Estarem encantats de posar-nos a treballar inmediatament un cop coneguem el marc que el Parlament ha decidit", ha acabat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Teresa M., Barcelona, 13/12/2009 - 00:50

Però, es que en aquest cas - només en aquest cas - el Sáez te raò: La pregunta que li ha fet aquesta senyora es inintel.ligible. Ja la he sentit altres vegades i ella deu creure que fer servir aquesta xerrameca de polìtic queda intel.ligent.. però no.

#9 kukut, Girona, 12/12/2009 - 13:52

Es evident que tenim uns polítics de pa sucat amb oli. Es pensen que els aguantarem molt de temps...

#8 Jaume, Figueres, 12/12/2009 - 13:32

L´intervenció del PSC-PSOE a TV3 durant els darrers anys purgant sobiranistes ha sigut espectacular. I programar una Marató de Malalties Minoritàries el mateix dia de les consultes populars, és prou exemple de publicitat subliminal anti-independentista.

#7 Miquel, Barcelona, 11/12/2009 - 21:46

És impressionant. En Saez té actitud de càrrec de república bananera, de funcionari de pais tercermundista, però a 10.000 euros al mes. Dessitjo que el tripartit i tota quanta desgràcia que ha comportat caduqui definitivament d'aqui 11 mesos...

#6 Nivell, Parets del Vallès, 11/12/2009 - 17:43

Què pots esperar d'un senyor que només ha estat director adjunt d'un diari quebrat i venut per quatre rals com l'Avui? Això demostra el nivell de la nostra nació.