Publicitat
Comunicació · 17 de Gener de 2022. 09:55h.

Albert Soler: "no saben governar"

El periodista prepara el llibre "Un 'botifler' en la corte del rey Felipe"

Albert Soler: "no saben governar"

El periodista Albert Soler ha afirmat que “són uns inútils” i que “no saben governar” en al·lusió al Govern de la Generalitat durant un directe amb Xavier Rius a YouTube. El columnista del Diari de Girona ha estat una setmana a Madrid, torna aquest dimarts, per prendre notes per al seu tercer llibre:“Un ‘botilfer’ en la corte del Rey Felipe” inspirat en el que va fer el seu dia Manuel Vázquez Montalbán:“Un polaco en la corte del rey Juan Carlos”. El llibre serà editat per Planeta.

“Com aconseguiran la independència si són uns inútils?”, insisteix. Soler també es mostra crític amb els votants dels partits independentistes. “El problema és que la gent, en massa, és gilipolles”. “Estan fent el gilipolles des de fa set o vuit anys”, reitera perquè “ja fa deu anys que els que governen a Catalunya només tenen una cosa al cap i tots sabem què és. No estan per a res més i han deixat tota la resta de banda”.

 

 

Albert Soler també opina que “a Madrid els importa un carajo el procés”. “A ningú l'importa el que passi a Catalunya: el procés és mort i enterrat”, afegeix. “He pujat a tres taxis i cap dels taxistes no m'ha preguntat pel procés”, prossegueix.

Però adverteix que “qualsevol català que va a Madrid” se n'adona que Barcelona està perdent pistonada “a la vida cultural, a la vida social”. "La gent va amb una altra cara" i que la capital catalana pot ser avançada per València i Saragossa, "fins i tot les Balears".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Julian Bañuelos, Viladecans, 18/01/2022 - 08:54

En Madrid manda el "deep state español" desde hace muchos años, los diferentes gobiernos de derechas ( PPodrido y P$O€ ) pintan poco, la policía patriótica, las cloacas del estado, los jueces ultraderechistas y franquistas.... esta es la realidad en Madrid y en la mayoria de territorio español.

#6 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 17/01/2022 - 21:22

Pero ni cas al Sabina i torna eh Albert ?

https://www.youtube.com/watch?v=VUrYM-MD5hk

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/01/2022 - 18:08

Saben cobrar. Cobrar lo hacen la mar de bien y es superdifícil; parar la mano sin que los carrillos se sonrojen. Nacen aprendidos, el ADN de Guifré corre que da gusto. Si además supieran gobernar esto sería Dinamarca del Norte. Y rubios va a ser que no son, más bien morenotes.

#4 Ramonet, Tarragona, 17/01/2022 - 11:54

"La gent, en massa, és gilipolles" diu aquest autoanomenat botifler. Uiii !!! Quan algú pensa així és que en el fons allò que més li agradaria és una "bona" dictadura.

#4.2 albert soler, Girona, 17/01/2022 - 20:49

Mes aviat al reves. Votant, la gent actua individualment. Els que agafen la gent en massa per manipular-la son les dictadures i els populismes. El llacisme i el seu "mandat popular", per exemple. O la borregada dels 11-s. Les grans manifestacions que es veu que donen permís per violar la llei, aixi en el feixisme com en el llacisme

#3 die Frage, Girona, 17/01/2022 - 11:29

Catalunya en poc temps esdevindrà menys important que qualsevol territri del centre peninsular, La davallada en termes de dionamisme, interès per avançar o desenvolupar la nostra antigament reconeguda energía es fa cada cop més evident atès que sols interessa el dia a dia per anar fent per part dels que dirigeixen el país. Molt trist.