Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2020. 18:09h.

Albert Soler: "volem baixar de l'autobús"

El periodista fa una crida a "no abaixar el cap davant el llacisme"

El periodista Albert Soler ha fet una crida a "no abaixar el cap davant el llacisme" en l'acte de presentació del seu llibre "Estàvem cansats de viure bé" a la localitat de Banyoles (Pla de l'Estany). "Volem baixar de l'autobús" del procés, ha manifestat.

Soler ha explicat que "a Girona ens coneixem tots i em passa sovint que se m'acosta algú en el llom més inversemblant -m'ha passat al carrer, a bars, al consultori mèdia, al notari i a la platja- i, mirant a costat i costat i abaixant la veu em felicita i m'anima a seguir i em diu que sóc la veu de molta gent que no en té".

El periodista ha admès en aquest sentit que "ser representant o veu d'una mena de resistència em fa una mica de vertigen". "Jo només sóc un tio que escriu articles, i res més, i molt malament han d'estar les llibertats a Catalunya quan hi ha gent que m'ha de venir a dir 'ser veu dels que no poden parlar'", ha remarcat.

Albert Soler ha apuntat que "aquesta actitud de la gent m'ha fet notar que hi ha gent que està dins de l'armari". "És a dir, gent que està en contra del llacisme i el procés, però no ho manifesten", ha puntualitzat.

"Som molts els que volem baixar de l'autobús conduït per dos xòfers boixos, un des de Waterloo", ha dit alhora que ha lamentat que "no ens deixen baixar. Volem baixar i ens fan seure una altra vegada".

Finalment, ha exposat que "és molta la gent que no combrega amb el llacisme", però ha lamentat que "que per por a què diran, en una societat en la qui no és llacista és considerat de feixista o botifler; la gent calla" i els ha convidat a "sortir de l'armari".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 atl.lota, pineda, 14/01/2020 - 11:54

Ja tinc el seu llibre SR SOLER. Fantástic veure com han enganyat a la gent i No paren Avuimateix han cremat neumàtics a la via del tren,Seran gamarussos!!!!! Una bona multa fa falta, Gràcies SR SOLER per aquest llibre que dubto els llacistes el llegeixin perque estan entebanats creient les mentides que diuen ifent MALESTAR de la gent

#12 Resistencia , Flors i violes , 13/01/2020 - 20:55

Lúcido, ingenioso, crítico, honesto e independiente. Una ráfaga de aire fresco en la Girona y Catalunya del Régimen Único.

#11 Pacu, palamós, 13/01/2020 - 12:12

En tot el poble de girona lo únic digne i respectable que hi ha es aquest paio.

#10 Ramón, BCN, 13/01/2020 - 09:42

El procés además de ser malo para Catalunya, es cierto, aburre hasta las moscas tú...y lo de "conflicto político' sólo interesa al independentismo, pero lo real, el día a día, es que se trata de un conflito de convivencia entre catalanes, en donde no te puedes expresar con libertad, tienes que mirar detrás y a los lados no vaya a ser que te o

#9 Neferu, Barcelona, 12/01/2020 - 23:48

Gracias Albert. Al oírte, al leerte siento que no estamos tan solos, que somos muchos pero que "ellos" hacen más ruido. y gracias también por ese maravilloso libro.