Publicitat
Comunicació · 21 de Novembre de 2018. 11:19h.

Alejandro Fernández retreu a Terribas convertir Otegi en "un heroi"

Tensió a Catalunya Ràdio amb el líder del PPC

El president del PPC, Alejandro Fernández, i la presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, van protagonitzar ahir una picabaralla arran de la figura d'Arnaldo Otegi. Terribas va reivindicar que el líder abertzale "porta dues sentències a favor seu" i aquestes paraules van molestar el dirigent popular.

"Arnaldo Otegi té una per segrestar un altre ésser humà i juntament amb d'altres companys obligar-lo a jugar a la ruleta russa amb una pistola. I aquesta persona vostès la conviden i la tracten com un heroi", es va queixar. "És el secretari general de Sortu senyor, igual que vostè és un representant polític", va replicar Terribas.

Fernández, però, va insistir que "en el cas concret d'Arnaldo Otegi vostès superen en termes ètics i morals barreres que per mi son innaceptables. No es pot blanquejar la trajectòria d'aquest senyor, sigui de Sortu o el que sigui. Jo no dic que no el puguin entrevistar, però tractar-lo com un heroi de la pau no ho tolero".

"Perdoni, vostè m'està dient que nosaltres a Manuel Fraga no l'havíem d'haver entrevistat després de ser un ministre franquista, quan ell va fer la transició democràtica i es va incorporar a la vida política del país? M'està dient això?", va preguntar la periodista.

"Ho sento, però Manuel Fraga no tenia cap tipus de condemna per segrestar ningú ni per assassinar ningú", va recordar aleshores Fernández, davant del que Terribas va assenyalar de nou que "formava part de governs franquistes. Estem al 20-N, senyor Alejandro Fernández". "Com molts alcaldes convergents després de la dècada dels 80", va contestar el diputat.

"No puc acceptar que s'estigui blanquejant la figura d'Arnaldo Otegi d'aquesta manera. No ho accepto, és una vergonya. En termes d'higiene democràtica que aquest home se'l passegi per Catalunya com si fos un heroi de la pau, perquè no ho és. És una persona condemnada per segrest i una persona que ha legitimitat accions terroristes durant tres dècades", va sentenciar. af.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Galba, Barcelona, 21/11/2018 - 20:02

A la tal Terribas, el asesino Otegui la pone. Está clarisimo.

#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 21/11/2018 - 18:59

Esa mirada lasciva previa a la relación carnal con el maligno...

#13 Poble sec, Bcn, 21/11/2018 - 16:34

Al no conseguir el apoyo del País Vasco buscan el de un asesino Vasco

#12 Alcoberro´s, Barcelona, 21/11/2018 - 15:12

La tal terribas es la viva cara de la maldad. ¿Haría lo mismo si algún familiar suyo hubiera sido victima de un atentado ?

#12.1 Poble sec, Bcn, 21/11/2018 - 16:32

Sin ninguna simpatía a su persona ni a su trabajo,no desearle mayores daños a su familia ya lo ha sufrido con su marido e hijo

#9 Jordi BR, L'H, 21/11/2018 - 13:18

Lliço tremenda de Terribas. Blanquejar Fraga sense pasar per presó donant-li el vitalici a Galicia i a sobre quedant per la historia com a pare de la Constitució; quan Otegi sí que va pasar per presó per purgar els seus delictes. Otegui un cop va purgar amb justicia, se'l va fer purgar per acabar amb el errorisme pq amb ETA el PP vivía millor

#9.2 Sergi , Barcelona, 21/11/2018 - 17:07

Si, sobretodo eso explícaselo a todos los del PP que ETA asesino, secuestro, malhirió, extorsiono, amenazo, etc, va, ves y explicaselo, campeon.

#9.3 Galba, Barcelona, 21/11/2018 - 19:58

No ha demanat mai, MAI, perdò per Hypercor. Aquests fills de puta lo unic que han dit es que Hypercor va ser un error. Aquest fill de puta, estava a la platja amb la familia mentres turturaban i mateven de la manera mes cobarda possible a MA Blanco. A aquest fill de puta no li fot cas ningu, menys als independentistes.

#9.4 Galba, Barcelona, 21/11/2018 - 20:06

Vamos a ver, memo: Un asesino cumple condena, pero sigue siendo un asesino. Tienes 3 neuronas (no se necesitan mas) para entenderlo?