Publicitat
Comunicació · 7 de Febrer de 2023. 22:39h.

"Amb aquesta senyora no puc"

Sergi Sol abandona el plató de 8TV després que Rahola l'interrompi

"Amb aquesta senyora no puc"

Sergi Sol, excap de premsa d'Oriol Junqueras, ha abandonat el plató del programa El Pentàgon, que emet 8TV, després que la també tertuliana Pilar Rahola l'hagi interromput durant el seu discurs.

Sol argumentava sobre el cas de Laura Borràs, que ha comparat amb l'exalcalde de Sabadell, Manel Bustos. "Deia que l'havien ficat a la presó per dues multes de trànsit", ha recordat.A Rahola no li ha agradat el símil i li ha retret, tallant la seva intervenció. "Escolti, tant se val, ¿sap què li dic? Que jo amb aquesta senyora no puc perquè interromp cada vegada. Quan acabi ella jo torno", ha dit Sergi Sol mentre abandonava el plató.

"No cal que torni", ha respost Rahola. El presentador del programa, Vicent Sanchis, per contra, sí que ha instat Sol a tornar després de la publicitat. "Que s'enfadi", ha sentenciat Rahola, que també va abandonar el plató a la mateixa cadena setmanes enrere en un debat amb el diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#19 manuel tudó, terrassa, 12/02/2023 - 09:08

Jo prohibiria els tertulians reincidents però la Rahola i el Sergi els hi posaria una ordre d'allunyament de qualsevol medi de comunicació. Un tertulià no pot ser un "personatge" ni un defensor de cap partit o persona.

#18 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/02/2023 - 18:51

¿Qué pasa con la Rahola?
- Que merece estar siempre sola.

#17 jordi, SANTA COLOMA DE GRAMENET, 08/02/2023 - 18:40

SON TAL PARA CUAL. EL UNO Y LA OTRA. ES EL NUEVO ¨SALVAME " VERSION INDEPE. LA TECNICA TELEVISIVA ES LA MISMA. HAY QUE RECURRIR A LO QUE SEA PARA SUBIR LAS AUDICIENCIAS. PERO SON TAN CHAQUETEROS QUE LO MISMO ESTAN EN EL 8TV QUE EN LAS TERTULIAS DE " LA SEXTA" . ESOS A LOS QUE ELLOS LLAMABAN " PREMSA ESPANYOLA MANIPULADORA " . QUIN FASTIC DE GENT

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 08/02/2023 - 15:21

Debatir con Pilar Latrola es un imposible, te va a interrumpir constantemente, es su tecnica, la interrumpcion permanente y constante, no te va a dejar argumentar, asi funciona siempre, el problema esta con el moderador que debe hacerla callar y obligarla a escuchar y cuando termine el otro la deja hablar sino resulta imposible debatir.

#15 Protágoras, bcn. España, 08/02/2023 - 12:19

En 1996 la entonces candidata al Congreso por ERC Pilar Rahola dejó mal aparcado el coche y se lo llevó la grúa. Pilar fue al depósito a retirarlo (sin pagar) y ante la negativa del empleado le espetó "usted no sabe con quién esta hablando". Pilar siempre ha sido maleducada prepotente y casposa.

#15.1 T'ho explico, Chez Titole d'Empordà, 08/02/2023 - 12:52

Els de la ceba han copiat fil per randa els axiomes franquistes, des d'el famòs SÍ del referendum del Paco fins a la Unión de destino en lo universal" traduït malament, passant per "Usted no sabe con quien....", son un fotocopia dels feixistes carpetovetònics encara més ridículs. Aquells teníen la prensa del Movimiento i aquests tenen TV3 i