Publicitat
Comunicació · 7 de Juny de 2011. 07:30h.

Amenaces de mort a Pilar Rahola

Els Mossos estableixen un dispositiu de protecció policial al voltant de la periodista

La periodista i escriptora Pilar Rahola (Barcelona, 1958) ha rebut amenaces de mort a través d'un vídeo penjat a youtube gravat per un 'grup' de música anomenat Islam. La lletra de la 'cançó' diu textualment que "voy a matar a Pilar Rahola" amb una foto d'una dona amb burca.

Rahola ha interposat la corresponent denúncia judicial per amenaces, segons ha sabut e-notícies. El jutge que porta el cas ha enviat ja una requisitòria a les autoritats nordamericanes perquè youtube, que té la seu central a Seattle (EUA) retiri el vídeo en qüestió.

Els Mossos, que també estan investigant el cas, han establert un dispositiu de protecció policial. La periodista, que sempre s'ha mostrat molt clara sobre l'Orient Mitjà, ha adquirit notorietat darrerament amb la publicació del llibre La república islámica de España (RBA) on denuncia, entre d'altres coses, la penetració del fonamentalisme islàmic a través de diversos imams radicals.

Rahola, que també s'ha significat per la defensa dels drets de les dones en països islàmics, ha rebut enguany el Human Rights de United Nations Watch, atorgat a Ginebra el març passat, justament per la seva defensa de les dones a l'Islam.

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

114 Comentaris

Publicitat
#99 Josep Lluis, barcelona, 17/06/2011 - 23:14

Trabajo en una empresa israeli.
La sra Rahola siempre da una imagen monolitica del Estado de iSRAEL,quiero decir que pareceria que todos los israelitas son de derecha o de extrema derecha:Mano dura,ejercito en lugar de policia ,etc.Moros malos,etc
La sra Rahola es una fanatica conservadora "de aqui"

#98 me meo, chef-chauen, 13/06/2011 - 16:38

esta noticia es en serio?
protecion policial por una cancion de unos punkis?
Yo creo ke su libro no vende, y esto es PROPAGANDA GRATUITA.
me da verguenza ajena.

#97 Raquel, BUENOS AIRES.ARGENTINA, 12/06/2011 - 04:20

QUERIDA PILAR,ADELANTE,LUCHADORA POR LA PAZ Y LA DEMOCRACIA DEL MUNDO, POR LOS DERECHOS DE LA MUJER.TE ADMIRO POR TU CORAJE Y NO SOY YO SOLA SOMOS TODOS LOS QUE LUCHAMOS CONTRA EL TERRORISMO Y ESTAMOS CON LOS VERDADEROS DERECHOS HUMANOS. TE SIGO ATRAVES DE NUESTRA AMIGA D.LUSTRON.

#97.1 Josep Lluis, Barna, 17/06/2011 - 23:23

Los que hemos visto la evolucion de Pilar Rahola sabemos que
solo lucha por su carrera.Sus ideales son la bronca y la polemica de la que vive.
Siempre habla de los fanaticos islamistas pero nunca de los fanaticos israelies o los fanaticos ultracatolicos españoles.Se le ve el plumero

#96 Toni, Barcelona, 08/06/2011 - 01:58

Ningú pensa que tot això és simplement una pallassada i que no té res a veure amb una amenaça islamista? No he vist publicada aquí la carta dels xavals que canten la cançó, on dien que és simplement una rima per ells graciosa. Tindrà més o menys gràcis, però si us plau...

#95 Oriol, BCN, 08/06/2011 - 00:57

Mmm... algú s'ha escoltat bé la cançó? Algú es pensa que aquests nanos són islamistes, o que volen matar la Pilar Rahola? Sóc professor, i si tingués la pell tan fina amb els comentaris que alguns fan sobre mi a Internet, ja hauria trucat als Marines.