Publicitat
Comunicació · 10 de Febrer de 2010. 11:33h.

Amics d'Israel, contra Gordillo i Puig

Retreuen al director de l'ACN insults com a "director d'una agència de notícies pública"

Amics d'Israel, contra Gordillo i Puig

Surten en defensa de Novoa

L'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI) ha defensat "el dret a la llibertat d'expressió de Rubèn Novoa i Arranz, que arran d'un escrit mostrant una opinió personal a Twitter ha generat unes informacions fora de context que han aparegut aquesta setmana en alguns mitjans digitals".

"Aquests, escudant-se en calúmnies i injúries, pretenen menystenir el seu dret a l'honor i mirar d'aturar la seva activitat pública en defensa dels valors democràtics al Pròxim Orient", consideren.

En aquest sentit assenyalen que "trobem totalment forassenyades les reaccions dutes a terme pel senyor Saül Gordillo, que des de la seva posició de director d'una agència de notícies pública hauria d'abstenir-se d'emetre opinions i judicis on s'insulta el senyor Novoa i se l'apunta —com ell mateix ja ha denunciat en seu judicial— a rebre amenaces que poden afectar a la seva integritat personal i llibertat de moviment".

"Així mateix també volem condemnar l'actuació del sr. Joan Puig Cordon, editor del diari digital Directe!cat on s'han publicat informacions no contrastades i que falten a la veritat sobre el sr. Novoa i Arranz", conclouen.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 de dónde es este diario?, bcn, 10/02/2010 - 16:15

¿pero éste es un diario digital de CAT. o de Israel? sólo hoy, 3 noticias sobre Israel que patatín que si patatán. Ya está bien, ni que BCN fuera capital de Galilea

#5 Ricard, Rellinars, 10/02/2010 - 15:09

Gordillo i Puig, rectifiqueu els vostres opinions sobre UNITAT NACIONAL CATALANA.

#4 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 10/02/2010 - 13:55

Jo també sóc amic d'Israel, però ni trobo bé les reaccions alliçonadores i radicals de la Rahola ni la reacció vandàlica d'aquest Novoa, que s'ha passat de rosca i no té defensa raonable. Tan legítim es fer costat als palestins com a Israel.

#3 A, Barcelona, 10/02/2010 - 13:48

Vam ser molts els que ens vam sentir ofesos amb el comentari al twitter que va fer Novoa. Jo li demanaria més respecte si algun dia vol fer alguna cosa a CiU. Per descomptat espero que no comptin amb ell per gaire cosa més perquè ens desprestigia a tots.

#2 Carme, Calella, 10/02/2010 - 13:09

Crec que el sr. Gordillo és molt més que un càrrec. És una persona que ha de tenir dret a expressar-se. Em sembla una gran incoherència defensar la llibertat d'expressió de Novoa i negar alhora el mateix dret al sr. Gordillo.