Comunicació · 12 de Maig de 2009. 11:28h.

Andrés Calamaro acusa Prisa de "feixistes"

Creu una "merda" el suplement d'El País i recorda que "editaven els manuals del franquisme”

Andrés Calamaro acusa Prisa de "feixistes"

Andrés Calamaro

El cantant argentí Andrés Calamaro, autor de temes com Paloma, Flaca, Crímenes Perfectos o Estadio Azteca, va carregar contra el grupo Prisa, durant el seu concert a Madrid. Segons informa Público, el cantant estava molest perquè El País no va anunciar el seu concert d'ahir al Palau de Congressos de Madrid.

Calamaro va criticar “la revista de merda dels divendres d'El País”, i, després d'interpretar Media Verónica i ser ovacionat, va comentar: “Gràcies Madrid. Sembla que això no és suficient per a la revista de merda dels divendres d'El País, que pel que sembla ja no ens fa cas“. “Feixistes encoberts”, va afegir.

“Per al País, en un costat està Serrat i a l'altre Amaral. I al mig no hi ha res: ni Urrutia, ni Loquillo…”, va dir, per a sentenciar finalment que “potser a algú li han incomodat les crítiques a El País, però què volen que digui d'una empresa que editava els manuals de text del franquisme”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ximo, Tortosa, 14/05/2009 - 19:05

Y los que trabajaban en la imprenta que se imprimian los textos ¿ también eran franquistas? Calamaro, Calamaro.

#8 Marc3, Barcelona, 13/05/2009 - 10:44

Ara resulta que un diari és bo o dolent en funció de si et fa propaganda gratuïta. Interessant. No m'agrada el pais, però quin "pàjaro" aquest Calamaro.

#7 Morobutí, Palma, 13/05/2009 - 01:34

Tiene razón, pero cuantos actuales demócratas de cualquier partido actual no tiene un pasado franquista? Quien esté libre de culpa que levante la mano

#6 pep, Verges, 12/05/2009 - 23:39

Te raó.

#5 Tet, Estavar, 12/05/2009 - 22:25

Molt encertat.
Són penosos, però no estan sols, ni en el seguidisme, ni en el franquisme. Ara el PSOE ha d'escollir entre ells i els amics d'HB.