Publicitat
Comunicació · 1 de Desembre de 2014. 15:14h.

Àngel Casas deixa la direcció de BTV

S’acomiada durant la inauguració dels estudis de la nova emissora de ràdio municipal, Barcelona FM

El periodista Àngel Casas, director de BTV des de l’any 2008, deixa la direcció de la televisió i ràdio de Barcelona a final d'any, tal com ha confirmat aquest dilluns. Casas, que es jubila el proper 31 de desembre, ha assegurat que “és més el que volia fer que el que he aconseguit“. I ha afegit que si hi ha una fita “que mai no s’hauria imaginat és la posada en marxa de Barcelona FM”. Un naixement d’un nou mitjà del que ha confessat que va col·laborar fins i tot “portant de casa una selecció de la meva pròpia discoteca” perquè eren moments en què calia “arremangar-se” i sortir endavant.

Per la seva banda, el president del consell d’administració d’Informació i Comunicació de Barcelona SA Spm, Carlos Nieto s’ha adreçat al periodista per dir-li: “Has dedicat moltes hores i algun ensurt de salut també. Jo crec que no saps treballar d’una altra manera que amb màxima intensitat i amb il·lusió”. “Haver-te conegut ha estat una experiència gratificant i positiva. T'agraeixo les hores que hem compartit”.
 
Aquest dilluns, en el mateix acte, l’alcalde de Barcelona i Carlos Nieto, han signat el primer contracte programa de BTV, que durarà fins el 2017. Tots dos han destacat que aquesta signatura és una “excel·lent notícia” que dóna “estabilitat” al mitjà en un temps especialment convuls en l’àmbit comunicatiu.

A banda de la signatura del contracte programa, també s’han inaugurat oficialment els nous estudis de Barcelona FM, amb la presència del conseller de la Presidència, Francesc Homs. Barcelona FM ha estat la darrera plataforma a afegir-se a l’oferta actual de BTV. Va començar les emissions el 25 de setembre i emet un model de “tot notícies” amb blocs informatius de 30 minuts que se succeeixen ininterrompudament des de les set del matí fins les nou del vespre, de dilluns a divendres.

Àngel Casas, durant l'acte
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 quim, barcelona, 02/12/2014 - 15:30

doncs he de dir que BTV es de la poca cosa que veig a la tele. Sera que els programes estan ben pensats.
no sabia que langel casas era el director. bona feina.

#1 Joan, Barcelona, 01/12/2014 - 17:53

Doncs ha fet una bona feina. Mai havia estat espectador de BTV i darrerament, m'he enganxat a programes com el del Sardà, Flora Saura, informatius i altres de reportatges històrics de la ciutat.
Amb pocs recursos ha demostrat que es pot fer bona televisió.
Bona jubilació Sr. Casas.

#1.1 cesa, vic, 01/12/2014 - 22:59

¿adivinais a quién nombrarán?

¡¡exacto!! a uno/a del

#1.2 Mercè Cots, Barcelona, 02/12/2014 - 12:32

A mi m'ha passat el mateix. He començat a veure BTV gràcies al programa EL PLA SARDÀ i he descobert una televisió molt digne amb programes interessants i informatius més bons que altres televisions més grans.