Publicitat
Comunicació · 4 d'Agost de 2021. 20:50h.

Àngel Casas diu que els partits indepes venen "fum”

“M’emprenya molt que m’enredin!”

Àngel Casas diu que els partits indepes venen "fum”

El periodista Àngel Casas, en una entrevista a l’Ara, explica que li han hagut d’amputar les dues cames producte d’un càncer que l’ha tingut molts mesos a l’hospital. Tot i això, es mostra esperançat i assenyala que “fa una setmana que em trobo molt bé. He sortit de l’infern, per fi”.

Preguntat per la situació política, admet que “estic molt decebut” i lamenta que “els polítics no han fet la feina, s’han dedicat a vendre fum i a enganyar-nos. No pot ser que ens hagin venut una cosa que ni ells mateixos s’havien preparat”.

“M’emprenya molt que m’enredin! Durant un temps fins i tot vaig meditar anar-me’n a viure a Portugal, on tinc amics. Però ara, sense cames, arribaria a la frontera i em dirien ‘Va home, va, torni a cap a casa!’”, afegeix.

També recorda que “vaig tenir molt bona relació amb Loyola de Palacio, la política més digna que ha tingut mai el PP. Era una dona molt intel·ligent, molt propera. Res a veure amb els que hi ha ara! Aquests només desitgen que ens agenollem, que demanem perdó per ser catalans”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 pepe, Andorra, 06/08/2021 - 10:55

hombre, caballero, decir eso y despues largar q los peperos quieren ponerles de rodillas pq son catalanes, me parece muy zafio y grosero, ademas de falso. En fin, un unicornio mas a la larga retahila de unicornios q coleccionan los separatistas y sus acolitos, q por mucho q se queje, este señor, es un separatista.

#13 Patumeiro, sant patumet, 05/08/2021 - 16:01

Cuando empieza el streaptese?

#12 Susana, Málaga, 05/08/2021 - 12:21

¿Ahora se da cuenta este señor de que vendían y venden humo?

#11 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/08/2021 - 11:57

¿Qué humo?
-El de los contenedores que queman con frecuencia.

#9 Martín, Villadecaballos, 05/08/2021 - 09:46

En general a los españoles les importa un comino si los catalanes están de rodillas, de pie o haciendo el pino, lo único que les importa es que disfrutando de los mismos derechos y obligaciones que todos los demás dejen de tocar los coj... que parecen niños malcriados necesitados de llamar la atención y de que les rían las gracias.

#9.1 pepe, Andorra, 06/08/2021 - 10:55

la envidia y la codicia, también tienen mucho q ver en su comportamiento de adolescente mal criado.