Publicitat
Comunicació · 9 d'Agost de 2019. 09:50h.

Àngels Barceló està absolutament "en contra" de la via unilateral

"Catalunya va voler trencar-ho tot saltant-se les lleis"

Àngels Barceló està absolutament "en contra" de la via unilateral

La presentadora del programa Hora 25 de la Cadena Ser, Àngels Barceló, ha dit en una entrevista a Crític que les sessions parlamentàries que van servir per aprovar les lleis de ruptura i proclamar la DUI van ser "el pitjor moment professional perquè m'estava afectant personalment". La periodista exposa que "era un moment molt complicat perquè una part d'Espanya volia trencar-ho tot saltant-se les lleis".

Barceló recorda que "el dia de la votació, Puigdemont no va voler parlar en públic, no ho va explicar" i remarca que "estava prenent la decisió més important d'aquest país! I jo pensava: surt i explica què vols fer amb tot això". "No només trencava la Constitució, sinó el mateix Estatut. Tot això era molt difícil d'explicar", afegeix.

"Tot això -afegeix- era molt difícil d'explicar" perquè "hiperventilats hi ha a les dues bandes, perquè en el moment que apareixen els matisos, els grisos, l'equidistància es converteix en quelcom negatiu". "Però, quan ha sigut negativa l'equidistància?", es pregunta.

Àngels Barceló considera que "la reivindicació de la independència, que afortunadament en aquest país es pot fer al carrer i al Congrés dels diputats, és absolutament legítima". "Però al mateix temps, jo, Àngels Barceló, estic absolutament en contra que per aconseguir-la s'opti per la via unilateral trencant les lleis establertes", sentencia.

Sobre TV3, la periodista afirma que "en una televisió pública, com sempre, hi ha un pes polític", però creu que "la TV3 d'abans no té res a veure amb la TV3 d'ara". "Abans hi havia una correlació de forces com a TVE. Quan jo treballava a TV3, mai vaig sentir cap pressió especial, tot i que sabies com funcionava i on eres, però com a una empresa privada", subratlla.

Finalment, lamenta que "la incomunicació ha sigut mútua, en totes dues direccions" i explica que "abans d'entrar a presó, Jordi Turull em parlava de la incomprensió de Madrid. I li vaig respondre que no em digués això perquè jo sóc catalana, i que pot explicar aquest rotllo a qualsevol, però no pas a mi, que jo sí que l'entenc". "És una incomunicació voluntària de molta gent. I d'altre que no, és clar", conclou.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 fran bcn, BCN, 10/08/2019 - 14:55

Hiperventilats n'hi ha a qualsevol canto de qualsevol ideologia, ella precisament comentava això, però els fanàtics no ho han entès... (deu ser...)

#26 John McLane , Barcelona , 09/08/2019 - 19:59

Me parece que lo de esta Chica se llama "síndrome de estocolmo" en psiquiatria.

#26.1 Pep, Sevilla, 10/08/2019 - 01:51

Y muchos independentistas tienen claros trastornos psicóticos al creen vivir en una realidad republicana e independiente que no existe realmente, están incurso en un sueño donde en un universo paralelo una entidad política llamada Cataluña es independiente de su matriz España y actúan como si realmente estuvieran viviendo ese sueño. En fin medic

#25 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 09/08/2019 - 18:16

¡Vaya! ¿este posicionamiento de la sra. Barceló quiere decir que los equidistantes de la SER ven ahora a Puigdemont y Torra... "ligeramente exaltados..."?
Dice que "hiperventilats hi ha a les dues bandes" veamos... yo en una banda veo a los CDRs campando a sus anchas, amenazando, cortando carreteras y vías de tren... ¿y de la otra...?

#25.1 Jordi, Barcelona, 10/08/2019 - 00:05

Exercit, armes, porres, sprais de pebre, bales de goma,diners i favors amagats a canvi de suport, manipulació judicial, insults, assessinats, tortures, exili...

#25.2 Al Jordi , Barcelona , 10/08/2019 - 09:43

Jordi, tu no estás bien de la cabeza. Eres un pobre hombre. Que vive en un mundo imaginario

#25.3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 10/08/2019 - 10:40

Jordi, esto que padecéis los separatistas esta diagnosticado, se llama esquizofrenia paranoide...

Definición; enfermedad que se caracteriza por el predominio de ideas delirantes y alucinaciones, con lesiones graves a uno mismo y a los demás...

Por cierto, yo al ejército lo veo apagando fuegos porque los bomberos amarillos son incapaces...

#24 Marti, Barcelona, 09/08/2019 - 17:01

Excel.lents declaracions les de la Barceló. Sens dubte la seva estada a Madrid ha estat un gran acert per la seva carrera professional. Respirar un aire sà i de diversitat es fa notar en qualsevol persona. Te tota la raó al dir que la tv3 d'ara, segrestada pels hiperventilats, res te a veure amb la d'abans i el Tutull millor mut i a la gabia.

#21 Pepe, Alacant, 09/08/2019 - 16:53

El reproche que se puede hacer a los golpistas es que les saliera mal su intentona (y había numerosos indicios que alertaban que así ocurriría), pero exigirles que actuaran legalmente es un chiste, jamás habrá independencia de forma legal. O caixa o faixa, decía Prim, y así funcionan estas cosas.