Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2019. 10:26h.

Àngels Barceló també diu prou

La periodista de la Ser critica que Pedro Sánchez admet la "propaganda independentista"

Àngels Barceló també diu prou

La presentadora del programa Hora 25 de la Cadena Ser, Àngels Barceló, ha lamentat que "el Govern de Pedro Sánchez li compra els arguments als independentistes" per acceptar la figura del relator.

"L'acceptació per part del Govern d'aquesta figura és tant com donar la raó als independentistes quan qüestionen les institucions espanyoles i el seu grau de democràcia", exposa Barceló en l'editorial de dimarts passat.

La periodista considera que "la democràcia ha de defensar-se, precisament des d'aquestes institucions i de la propaganda independentista se l'ha de rebatre amb arguments, arguments que des del Govern només poden tenir una finalitat, la defensa de la credibilitat de les institucions".

"Acceptar que algú vigili el diàleg és com assumir que no hi ha les garanties suficients, i precisament aquest és l'eix de la propaganda independentista, l'anormalitat democràtica que, segons ells, es viu a Espanya", denuncia.

Àngels Barceló opina que "no tot val per aprovar els pressupostos" i afegeix que "el que no val és apuntalar els arguments independentistes quan aquests arguments són qüestionar constantment a les institucions ia la democràcia en aquest país".

Finalment, la presentadora de la Ser apunta que "si el Govern té algun dubte, i si accepta la presència d'una persona aliena al diàleg en la negociació amb Catalunya, millor que convoqui eleccions".

Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#24 Neferu, Barcelona, 08/02/2019 - 21:25

¡¡Gracias Ángels por tu valentía porque, hay que serlo para posicionarte del lado de la legalidad sin miedo a que te tachen de lo peor por los que precisamente sí son lo peor.!!!

#23 gurguri, barcelona, 08/02/2019 - 20:51

Seguramente que Barceló si vive en algun pequeño nucleo en Cataluña, no podrá ni salir al super sin ser insultada por los fanáticos

#22 Alex, BCN, 08/02/2019 - 19:11

Los catalanes con seny, una especie en peligro de extincion.

#21 Purria de Tabarnia, Bcn, 08/02/2019 - 18:06

Salía en Campeones,no?

#20 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/02/2019 - 16:42

Bravo Àngels. Se puede decir más alto pero no más claro.