Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2019. 10:26h.

Àngels Barceló també diu prou

La periodista de la Ser critica que Pedro Sánchez admet la "propaganda independentista"

Àngels Barceló també diu prou

La presentadora del programa Hora 25 de la Cadena Ser, Àngels Barceló, ha lamentat que "el Govern de Pedro Sánchez li compra els arguments als independentistes" per acceptar la figura del relator.

"L'acceptació per part del Govern d'aquesta figura és tant com donar la raó als independentistes quan qüestionen les institucions espanyoles i el seu grau de democràcia", exposa Barceló en l'editorial de dimarts passat.

La periodista considera que "la democràcia ha de defensar-se, precisament des d'aquestes institucions i de la propaganda independentista se l'ha de rebatre amb arguments, arguments que des del Govern només poden tenir una finalitat, la defensa de la credibilitat de les institucions".

"Acceptar que algú vigili el diàleg és com assumir que no hi ha les garanties suficients, i precisament aquest és l'eix de la propaganda independentista, l'anormalitat democràtica que, segons ells, es viu a Espanya", denuncia.

Àngels Barceló opina que "no tot val per aprovar els pressupostos" i afegeix que "el que no val és apuntalar els arguments independentistes quan aquests arguments són qüestionar constantment a les institucions ia la democràcia en aquest país".

Finalment, la presentadora de la Ser apunta que "si el Govern té algun dubte, i si accepta la presència d'una persona aliena al diàleg en la negociació amb Catalunya, millor que convoqui eleccions".

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#26 Angels, Barcelona, 10/06/2019 - 12:56

No sé exactamente dónde reside esta señora, pero si decide vivir fuera de catalunya, no la echaremos a faltar

#26.1 Carlos B , Bolonia, 30/07/2019 - 15:30

Claro. ¡A expulsar a todos los que opinan diferente! Y luego los nazis y fascistas son otros. Alucinante.

#25 Anna, Mataró, 15/05/2019 - 20:24

Ben dit Àngels!S'ha de dialogar amb els que estan oberts al diàleg, no amb els que posen condicions i fomenten la xenofòbia i el classisme més fastigós(Sí, tenen raó, en Junqueras, en Puigdemont i en Torra es podrien fer passar per suecs)...Em fa pena veure el què estan fent amb Catalunya i amb els catalans...

#24 Neferu, Barcelona, 08/02/2019 - 21:25

¡¡Gracias Ángels por tu valentía porque, hay que serlo para posicionarte del lado de la legalidad sin miedo a que te tachen de lo peor por los que precisamente sí son lo peor.!!!

#24.1 Angels, Barcelona, 10/06/2019 - 13:00

Creí que no se podia faltar el respeto, usted lo hace, mejor y peor es subjetivo. Así va el país, la mala educación es la bandera

#23 gurguri, barcelona, 08/02/2019 - 20:51

Seguramente que Barceló si vive en algun pequeño nucleo en Cataluña, no podrá ni salir al super sin ser insultada por los fanáticos

#22 Alex, BCN, 08/02/2019 - 19:11

Los catalanes con seny, una especie en peligro de extincion.